Antibiotice Iași, pe primul loc în clasamentul celor mai competitive firme din România! Performanțele și rezultatele notabile înregistrate de Antibiotice Iași în anul 2022 au fost premiate ieri, 23 noiembrie, în cadrul Galei “Topul Național al firmelor”, prin acordarea Premiului Național locul 1 la categoria Industrie – Întreprinderi foarte mari – Fabricarea produselor farmaceutice de bază. Antibiotice se claseză de peste 20 de ani consecutiv pe această poziție de top atât la nivel local cât și național.
Topul Național al Firmelor este organizat de Camera de Comerț și Industrie a României și reprezintă de 28 de ani un adevărat barometru al performanței în afaceri, un clasament al celor mai competitive firme din România.
“Suntem o organizație complexă, performantă, iar abilitatea noastră de a identifica soluții eficiente și de a ne adapta rapid la situații dificile, cum sunt cele pe care le traversează întreaga lume în această perioadă, ne-a ajutat să facem față cu succes schimbărilor. În anul 2022 am fost perseverenți și am continuat investițiile în proiecte de dezvoltare și consolidare a afacerii cum este noua capacitate de producție pentru produse topice. De asemenea, investim constant în proiecte de cercetare pentru produse noi, în dezvoltarea relațiilor internaționale și bineînțeles în oamenii noștri, care sunt determinanți pentru succesul companiei. Ne propunem mereu să privim dincolo de vremuri și astfel să ne determinăm viitorul, să antrenăm energii, oameni care vor dezvolta mai departe aceasta companie”, a declarat Ioan Nani, director general Antibiotice Iași.
Antibiotice Iași, pe primul loc în clasamentul celor mai competitive firme din România
Acest prestigios clasament, realizat de Sistemul Camerelor de Comerț și Industrie din România, cuprinde informații despre peste 800.000 de bilanțuri financiar-contabile ale companiilor active în România care s-au clasat pe primele 10 poziții din fiecare domeniu analizat: industrie, servicii, comerț, turism, cercetare-dezvoltare și high-tech, agricultură, silvicultură și pescuit, construcții.
La baza realizării acestui clasament, care s-a realizat după o metodologie complexă, au stat indicatori economici precum cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficiența utilizării resursei umane și eficiența utilizării capitalului angajat.