Cozonacul pufos cu nuca este unul dintre deserturile traditionale, care nu are cum sa lipseasca de pe masa de Paste. In Saptamana Mare gospodinele incep sa pregateasca din zori aluatul si se intrec in retete. Bucatararesele de la Cantina Mitropoliei coc la foc continuu in aceste zile si ne-au impartasit cateva secrete pentru ca acest desert sa fie delicios.
Trending
- DEZBATEREA ZILEI / HRAMUL SFINTEI CUVIOASE PARASCHEVA
- Cărțile de identitate vor fi și carduri de sănătate
- Peste 41.000 de români își serbează onomastica de Sfânta Parascheva
- De Ziua Sfintei Cuvioase Parascheva, toate unitățile de învățământ publice din județul Iași vor fi închise
- Ziua marii sărbători a Sfântei Parascheva. Programul manifestărilor religioase si al altor evenimente
- PODCASTUL LUI RADU PRISĂCARU / Terapia Fohow – o noua terapie holistică
- Cometa secolului se vede și din România
- Programul de duminica, 13 octombrie, al manifestărilor religioase, culturale și comerciale