Pasionați de gastronomie, studenți și elevi deopotrivă, și-au demonstrat talentul în cadrul Concursului Național Studențesc „TRADIȚIE ȘI INOVAȚIE ÎN ARTA GASTRONOMICĂ”. Competiția a fost organizată de Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași. Tinerii au venit cu o mulțime de preparate inovative. Tort cu ardei iute și anason sau pizza dulce cu blat din făină de greier sunt doar câteva exemple.
Trending
- Emmanuel Macron: Moldova s-a angajat într-o ancorare europeană a întregii regiuni. Și de aceea aș vrea să îi mulțumesc doamnei președintă Sandu pentru curajul său
- DEZBATEREA ZILEI / PROVOCĂRI ÎN PRAG DE IARNĂ PENTRU TERMO SERVICE
- IAȘUL TE VEDE / HAI CU PLUTA 2024
- Ronaldo, cel mai bine plătit fotbalist din lume
- Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost fotbalist de la Rapid
- Zboruri la preț mic: Google Flights face căutările ușoare și rapide
- Tânără reținută după ce a aruncat la gunoi o imprimantă ‘pierdută’ de polițiști
- Diana Șoșoacă candidează din nou