Suceava

Suceava (466)

In lectus lorem, pellentesque a elementum sit amet, viverra eget dolor. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer nec metus leo. Praesent luctus felis quis nulla fringilla elementum. Etiam mi sem, cursus vitae ullamcorper id, consectetur quis nulla. Quisque vulputate diam eget eros consectetur laoreet. Donec bibendum ipsum nec nulla vehicula consequat. Sed non sapien in sapien tincidunt elementum id vitae quam. Donec sollicitudin justo at est consequat sed eleifend magna hendrerit. Pellentesque tristique ligula justo.

O femeie de 55 de ani, din municipiul Suceava, a fost trimisă după gratii pentru înșelăciune și dare de mită.

Un incendiu puternic a distrus trei gospodării din orașul Vicovu de Sus. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Suceava, militarii Gărzii de Intervenţie Vicovu de Sus şi ai Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Vicovu de Sus şi Gălăneşti, au intervenit, sâmbătă, cu cinci autospeciale pentru localizarea şi lichidarea incendiului.

Trei școli din județul Suceava au catalog electronic. Unitățile de învățământ care au implementat acest catalog sunt:  Colegiul Național “Stefan cel Mare”, Liceul cu Program Sportiv și Scoala privată Filadelfia.

O tragedie a avut loc vineri, chiar de Izvorul Tămăduirii, la Suceava. Un bărbat de 50 de ani a murit înecat în râul Suceava, în zona podului de lângă bazarul Suceava. 

La ora 16.00, în județul Suceava au rămas nealimentate cu energie electrică 9 localități, dintre care 5 localități afectate total : Voievodeasa, Benia, Bobeica, Breaza de Sus, Moldova-Suliţa și 4 localități rămase alimentate partial cu energie electrică: Vatra Moldoviței, Straja, Marginea, Izvoarele Sucevei.

O primărie din județul Suceava intenționează să construiască un bloc de locuințe pentru medici prin Agenția Națională pentru Locuințe (ANL).

Două gospodării au fost cuprinse de incendii, în prima zi de Paște, în județul Suceava. Pompierii militari ai Gărzii Intervenţiei Solca, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Iaslovăţ şi Arbore, au intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Iaslovăţ, chiar în prima zi de Paște.

Un șofer a chefuit cu mult alcool în prima zi de Paște, apoi s-a urcat la volan.

 

Un grav accident rutier a avut loc în prima zi de Paști, duminică, 16 aprilie 2017,  în jurul orei 20.30, pe DN 17, între Suceava și Stroiești, în apropierea de intersecția spre Trei Movile - Florinta. Șoferul unui autoturism Opel Corsa a depășit o coloană de mașini și s-a izbit violent într-un aututorism VW Passat care circula regulamentar dinspre Suceava și în care se afla o familie care mergea la un priveghi la Stroiești.

O tânără de 17 ani și-a pierdut viața într-un cumplit accident care a avut loc, sâmbătă seară, în localitatea Hănțești, județul Suceava. Fata s-a urcat la volanul unei mașini, a unui prieten de 24 de ani, chiar dacă nu avea permis de conducere.

Arhiva Iasi TV Life

« April 2017 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30