Items filtered by date: Friday, 01 June 2018

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Friday, 01 June 2018

 

POSTUL, O CALE DE REÎNTOARCERE ÎN BISERICĂ

 

Published in Lumina Ortodoxiei
Friday, 01 June 2018 19:52

DEZBATEREA ZILEI - POLITICA, LA ZI

 

POLITICA, LA ZI

Invitat: Traian DOBRE,  președinte a AIPMM Iași

Published in Dezbaterea zilei

Se bate pasul pe loc! Au trecut doua saptamani de la finalul campionatului, iar oficialii clubului Politehnica Iasi par sa fie intr-o continua visare. Niciuna dintre problemele cu care gruparea din Copou se confrunta la finalul sezonului 2017-2018 nu si-au gasit rezolvare si nici nu se intrevede vreo speranta in aceasta directie.

Published in ȘTIRI VIDEO

Invitati la biblioteca si la fotbal! La Tomesti, elevii si parintii, alaturi de profesori si adminstratia publica locala s-au bucurat de deschiderea a doua locuri noi pentru petrecerea activa a timpului liber. In Tomesti s-a inaugurat biblioteca "Regina Maria" iar in satul Vladiceni a fost deschis un modern teren de sport.

https://www.atlassport.ro

 

Published in ȘTIRI VIDEO

Adulti si copii, deopotriva, la sport! Stadionul Tineretului din Tatarasi a fost animat de zeci de copii care au participat la prima editie a Festivalului "Bucuria Copiilor" la rugby. Evenimentul, organizat de Asociatia Judeteana de Rugby, i-a adus la teren si pe parintii micilor jucatori, care au fost antrenati intr-o scurta partida de rugby. La final, copiii au primit diplome si cadouri din partea sponsorilor.

Published in ȘTIRI VIDEO

S-a dat startul distractiei la Afterhills. Anula acesta, organizatorii au pregatit mai multe suprize pentru participanti: artisti de talie nationala si internationala, zone cu mancare si relaxare, comedy stage si multe alte facilitati. Toate ... pentru cei care trec pragul Afterhills.

Published in ȘTIRI VIDEO

Urmeaza zile speciale pentru credinciosii romano-catolici. Relicvele sfantului Anton de Padova vor fi prezente in Iasi, in zilele de 2 si 3 iunie 2018. Relicvele "ocrotitorului si mijlocitorului familiei crestine", ale "marelui facator de minuni", asa cum mai este numit sfantul Anton, vor ajunge la Iasi sambata, 2 iunie, fiind intampinate la ora 10.00 la catedrala "Sfanta Fecioara Maria, Regina", in cadrul unei ceremonii solemne. Aici vor ramane toata ziua. Seara, la ora 18.30, se va celebra o Liturghie pontificala, prezidata de Prea Sfintitul Petru Gherghel. Urmatoarea zi, duminica, 3 iunie, relicvele vor poposi in parohia care il are ca patron, "Sfantul Anton" din Iasi.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei! Pe 2 iunie, in bisericile ortodoxe este praznuit Sfantul mare muceni Ioan cel Nou de la Suceava. In bisericile romano-catolice, pe 2 iunie sunt pomeniti Sfintii Marcelin si Petru.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

A fost un unionist convins. Domnitorul Alexandru Ioan Cuza l-a numit mitropolit al Moldovei. In cadrul proiectului "365 pentru iasi", astazi vorbim despre mitropolitul Calinic Miclescu.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« June 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30