Pastry Chef Emilia Maxim aduce o experiență culinară autentic italiană în cadrul unui eveniment de degustare de deserturi ce va avea loc la Zano, în Tudor, T17, în data de 3 februarie, între orele 18:00 și 22:00.
Emilia Maxim, cu o experiență bogată în arta cofetăriei italiene, s-a remarcat atât în Italia, alături de chefi premiați precum Claudio Melis, Paolo Cappuccio și Felix Lo Basso, cât și în țară. Împreună cu acești chefi, a obținut o stea Michelin în 2020. Stilul ei distinct se concentrează pe punerea în valoare a ingredientelor autentice, surprinzând prin arome bogate și contraste texturale.
La eveniment, participanții vor avea oportunitatea de a degusta următoarele deserturi:
- Cheesecake Basque cu sos de ciocolată;
- Cannoli cu cremă de ricotta și alegerea între fistic, alune sau fructe confiate;
- Panna Cotta cu caramel sărat, zmeură, crumble cu cacao și alune de pădure;
- Babà al limoncello cu cremă;
- Tiramisu artizanal (preparat chiar la masă): espresso cu amaretto servit în mokka, mousse de mascarpone și cantucci home made, cu ciocolată și migdale.
Evenimentul promite o călătorie gustativă autentic italiană, sub îndrumarea pasionată a Pastry Chef Emilia Maxim, oferind participanților o experiență memorabilă în lumea rafinată a deserturilor italiene.
Rezervările pot fi realizate la numărul de telefon 0752 931 586.
Citiți și Sistare furnizare agent termic – magistrala 5 – zona Arcu – Luca Arbore – Canta – Păcurari