Concursul național „Identificare de produse tradiționale” de la Universitatea de Științele Vieții a atins un nou record! 68 de preparate și 3 băuturi aduse de 200 de participanți din toată țara au fost înscrise în competiție. Evenimentul pune în valoare tradițiile culinare și promovează antreprenoriatul în rândul tinerilor pasionați de gastronomia autentică.
Trending
- DEZBATEREA ZILEI / TRANSPORTUL PUBLIC DE SĂRBĂTORI
- DAREA DE SEAMĂ / Prioritate pentru calitatea vieții
- DEZBATEREA ZILEI / Final de an pentru investițiile din Ciurea
- Cea mai mare Colectă Națională de Alimente de până acum: trei zile de solidaritate, 1.082 magazine, 957 tone de alimente donate. Un Crăciun mai liniștit pentru peste 130.000 de persoane vulnerabile.
- Care vor fi primele spectacole din 2026 la Opera Iași?
- Patru tone de materiale explozive, găsite la un bărbat din Bacău
- Două greșeli și un act provizoriu l-au lăsat fără identitate pe un bărbat din Botoșani
- De la cârnați la vin și cozonaci: Iată cât trebuie să scoateți din buzunar pentru meniul de Crăciun în acest an

