Ieșenii și-au făcut listele cu toate cele necesare pentru o masă copioasă și gustoasă de Paște. Majoritatea au oaspeți și vor să îi impresioneze cu bucate tradiționale românești. De la ouă vopsite, cozonac, pasca și până la drob și friptura de miel, toate aceste preparate se regăsesc în meniul de Sărbători.
Trending
- Colecta Națională de alimente
- POLITICA LA IAȘI / Dialoguri politice si economice
- DEZBATEREA ZILEI / FESTIVALUL NAȚIONAL ”CÂNTECELE IAȘULUI”
- DEZBATEREA ZILEI / NE PAȘTE O CRIZĂ ENERGETICĂ?
- Alegeți eleganța și răsfățul aromei cu vinurile de la Crama Varzari!
- „Împreună hrănim speranța de Crăciun!”
- Captură DIICOT la Sculeni: Un cetățean israelian, prins la frontieră în timp ce introducea droguri în Republica Moldova
- Ghidul cumpărătorului: Află tot ce trebuie să știi când alegi carne de porc

