In luna lui cuptor, iesenii au avut parte de o experienta racoritoare si inedita. Zeci de pofticiosi s-au adunat in campusul Universitatii de Stiintele Vietii „Ion Ionescu de la Brad” din Iasi pentru a gusta si savura din aproape 30 de soiuri de pepeni proaspat recoltati. Gustul autentic romanesc de pepene a fost chiar si votat. Degustatorii s-a bucurat de arome speciale si au dat chiar note pepenilor expusi.
Trending
- Auchan România la aniversarea de 18 ani: peste 440 de magazine, prețuri mici și acțiuni de anvergură pentru un comerț sustenabil
- Ce spune DNA despre Nelu Tătaru
- CJ s-a mutat
- Iași devine centrul internațional al chirurgiei cardiovasculare și toracice
- DNA l-a lăsat fără funcții
- Fost ministru al Sănătății, la DNA Iași
- Un jandarm a făcut o descoperire uimitoare pe malul Siretului
- Mai multe persoane au fost interate în spital la Neamț după ce s-au intoxicat cu ciuperci