Vaslui

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Vaslui

Vaslui (833)

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, în timp ce acționau pe raza comunei Grivița, au oprit pentru control un microbuz școlar.

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui a primit de la Ministerul Sănătăţii echipamente medicale performante pentru dotarea secţiei de Anestezie Terapie Intensivă, în cadrul unui proiect finanţat de Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare.

Patru cai lăsaţi nesupravegheaţi de proprietarul lor au murit după ce au fost loviţi de o maşină pe DN 24A, în comuna vasluiană Stănileşti, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Un tânăr în vârstă de 21 de ani din comuna Cozmeşti a fost arestat preventiv, ieri, fiind acuzat că a înjunghiat în zona gâtului un bărbat de 32 de ani din comuna Ştefan cel Mare, acesta din urmă decedând.

Un incendiu a izbucnit, duminică dimineaţă, la groapa de gunoi din comuna Roşieşti, unde se depozitează deşeurile colectate din întreg judeţul, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU )’Podul Înalt’ Vaslui.

Reprezentanţii Serviciului Poliţiei Rutiere Vaslui au efectuat o acţiune de control la un mijloc de transport pentru elevi din comuna Poieneşti, ocazie cu care au fost verificate documentele privind starea tehnică a vehiculului şi au fost transmise o serie de recomandări conducătorului auto.

Secţia de pompieri Huşi a Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a intervenit, joi dimineaţă, cu o ambulanţă tip B2 şi un echipaj de prim-ajutor, în localitatea Curteni, comuna Olteneşti, la un accident rutier în care a fost implicat un motoscuter.

Momente de panică, duminică seară, la Vaslui, după ce un incendiu violent a izbucnit la o fosta fabrică de mobilă din oraș.

Consilierii locali din municipiul Vaslui au aprobat, în cadrul unei şedinţe ordinare, regulamentul de funcţionare al pistei de skateboarding şi role, care va fi dată în folosinţă în cursul lunii septembrie.

Echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui a intervenit, miercuri, pentru ridicarea unei bombe cu aruncător care datează, cel mai probabil, din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, găsită pe raza comunei Dimitrie Cantemir.

Arhiva Iasi TV Life

« September 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30