Vaslui

Vaslui (438)

Unul dintre elevii de excepţie ai Liceului ”Mihail Kogălniceanu” Vaslui, Vlad Sîmbotin, a obţinut premiul I la Olimpiada Naţională de Biologie, desfăşurată la Baia Mare, obţinând sâmbătă, 22 aprilie, cel mai mare punctaj din ţară la clasa a XII-a.

Noapte albă, în comuna Dragomirești, acolo unde apele au năvălit în satul Doagele și au inundat o casă, plus zece gospodării anexă.

43 de localităţi din judeţul Vaslui sunt în continuare nealimentate cu energie electrică. Intemperiile din ultimele zile au rupt 24 de stâlpi de înaltă tensiune şi 300 de stâlpi de medie tensiune.

Magistraţii Tribunalului Vaslui au decis joi, 20 aprilie, condamnarea unei bătrâne de 80 de ani acuzate că a omorât un bărbat cu aproape 30 de ani mai tânăr care ar fi încercat să o violeze. Trimisă în judecată pentru lovituri cauzatoare de moarte, fapta octogenarei a fost reîncadrată de judecători, fiind considerată omor.

Șeful IPJ Vaslui, Doru Panțâru, a fost implicat, în urmă cu două zile, într-un grav accident de circulație, petrecut pe raza comunei ieșene, Scânteia.

La Vama Albiţa, din judeţul Vaslui,  principalul punct de trecere a frontierei cu Republica Moldova, timpul de aşteptare pentru şoferii cu autoturisme care vor să iasă din ţară este de aproape patru ore, iar camioanele trebuie să aştepte peste 8 ore, anunţă Poliţia de Frontieră.

Autorităţile din judeţul Vaslui s-au luptat astăzi cu viscolul şi zăpada timp de mai multe ore pentru a deszăpezi Drumul Județean 244D, care face legătura între Huşi şi limita cu județul Iaşi, pe raza comunei Buneşti – Avereşti.

Un preot dintr-o comună vasluiană a stârnit indignare în rândul cetăţenilor, după ce a sărbătorit a treia zi de Paşte cu un grătar în cimitirul satului.

In cursul nopții trecute, în jurul orei 01.56, un apel la 112 anunța faptul că în localitatea Pribești, din comuna Codăești, județul Vaslui, o casă este în flăcări iar în interiorul  acesteia există posibilitatea să se afle proprietara locuinței.

Doi tineri erau cât pe ce să își piardă viața, aseară, în urma unui accident în comuna Vulturești, județul Vaslui.

Arhiva Iasi TV Life

« April 2017 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30