Vaslui

Vaslui (572)

Un bărbat de 53 de ani din localitatea vasluiană Barzeşti a murit din cauza dioxidului de carbon emanat de vinul care fermenta.

Vremea rea a făcut deja două victime în județul Vaslui: un cioban din Puiești, în vârstă 49 de ani, a murit astăzi, lovit de fulger.

Un incendiu s-a produs, marți, în apropierea Bibliotecii Orășenești din Negrești, flăcările cuprinzând mai multe garaje.

Tot mai multe primării din judeţul Vaslui nu pot asigura plata funcţionarilor până la sfârşitul anului.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la un tânăr care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals.

În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, echipa comună de control formată din inspectori vamali şi poliţişti de frontieră a descoperit 15 litri de coniac, ascuns în bagajele unui bărbat cu cetățenie română și R. Moldova.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa împreună cu lucrătorii vamali au descoperit 58.600 de ţigarete de provenienţă Republica Moldova, pe care un bărbat încerca să le introducă ilegal în România, ascunse în locuri special amenajate în plafonul și pereții autovehiculului pe care îl conducea.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la un cetăţean ucrainean care a prezentat la controlul de frontieră documente false pentru ansamblul de vehicule pe care îl conducea.

Cinci eleve de la mai multe unităţi şcolare din municipiul Vaslui au ajuns luni la Unitatea de Primiri Urgenţe Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, după ce li s-a făcut rău la festivităţile de deschidere a anului şcolar.

O femeie în vârstă de 87 de ani, din comuna vasluiană Bogdăneşti, a murit, duminică, după ce în locuinţa acesteia a izbucnit un incendiu. 

Arhiva Iasi TV Life

« September 2017 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30