Vaslui

Vaslui (469)

Politistii Biroului de Investigatii Criminale Bârlad au fãcut, sâmbãtã dimineatã, la ora 6.00, mai multe perchezitii pe strada Traian.

Un bărbat în vârstă de 25 de ani din localitatea vasluiana Berezeni a fost surprins de un mal de pământ în timp ce săpa o fântână. Acesta lucase cu alte câteva persoană la fantână, când, un mal de pământ s-a prăbuşit peste el şi l-a îngropat până la gât.

O explozie s-a produs, în noaptea de marţi spre miercuri, la instalaţia de alimentare a buteliilor de oxigen, la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, în urma incidentului un ambulanţier care manevra o astfel de butelie fiind rănit uşor.

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, judeţul Vaslui, efectuează cercetări în cazul unui tânăr care a prezentat la controlul de frontieră documente false pentru autovehiculul pe care îl conducea.

Alertă în urmă cu câteva ore, la Vaslui, după ce o geantă suspectă a fost găsită lângă o bancă, într-o staţie de autobuz, chiar în vecinătatea spitalului judeţean de urgenţă.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui s-a întrunit, vineri, pentru a aproba hotărârea cu privire la solicitarea unor sume din Fondul de intervenţie aflat la dispoziţia Guvernului pe anul 2017, pentru refacerea infrastucturii afectate de inundaţiile din perioada 20 aprilie-14 mai.

Zece cazuri noi de rujeolă au fost confirmate la copii, au anunțat vineri reprezentanții Direcției de Sănătate Publică (DSP) Vaslui.

Un bãrbat cãutat la nivel international de autoritãtile judiciare din Italia pentru comiterea infractiunii de trafic de droguri a fost depistat de politistii din Vaslui.

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna vasluiană Dragomireşti, a fost reţinut de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Vaslui, după ce a sustras mai multe telefoane mobile ale unor pacienţi internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui.

În P.T.F. Albiţa, echipa comună de control formată din inspectori vamali şi poliţişti de frontieră a descoperit, ascunse în diverse spații dintr-un autocar, 400 kg de tutun aromat pentru narghilea.

Carrefour 1 (2)

Arhiva Iasi TV Life

« May 2017 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31