Neamţ

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Neamţ

Neamţ (653)

Două surori în vârstă de 15 respectiv 16 ani, din municipiul Piatra-Neamţ, sunt căutate de poliţişti după ce au fost date dispărute de tatăl lor, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ, agentul şef adjunct Georgiana Moşu.

Pompierii militari continuă operaţiunile de evcuare a apei din cartierele Văleni şi Bâtca Doamnei din Piatra Neamţ, cele mai afectate de inundaţiile produse noaptea trecută. Sunt peste 120 de gospodării acoperite de ape, iar 15 persoane au fost evacuate.

Un bătrân în vârstă de 84 ani, din municipiul Piatra-Neamţ, a fost reţinut şi va fi prezentat, ieri, procurorilor, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, după ce ar fi agresat sexual o minoră în vârstă de 9 ani.

Pompierii au scos 40 de butelii cu oxigen dintr-o clădire care a fost cuprinsă de flăcări, în noaptea de vineri spre sâmbătă, intervenţia fiind una dificilă şi riscantă, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, Adrian Rotaru.

Compania Delgaz Grid informează că pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuţie este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale mâine, 13 iunie, începând cu ora 09.00, pentru consumatori de pe străzile: Republicii, Decebal, Piaţa Ştefan cel Mare, Piata 22 Decembrie, Durăului, Calistrat Hogaş şi Alexandru cel Bun.

Primarul municipiului Piatra-Neamţ, Dragoş Chitic, a apreciat condamnarea sa la trei ani de închisoare cu suspendare de către Curtea de Apel Bacău ca fiind una ”neaşteptată, nedreaptă şi neconformă cu adevărul”.

ANM a emis o avertizare Cod portocaliu de furtuni pentru judeţul Neamţ.

Ploaia torenţială care a căzut ieri seară în municipiul Piatra-Neamţ a inundat mai multe gospodării şi a blocat un drum care face legătura cu localitatea Agârcia.

Autorul unui accident mortal comis în judeţul Neamţ, care a fugit de la faţa locului, a fost prins de poliţiştii rutieri în judeţul Bacău, a declarat, ieri, presei, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul şef adjunct Georgiana Moşu.

Ploile torenţiale care au căzut aseară pe raza judeţului Neamţ au inundat mai multe curţi şi beciuri din cinci localităţi, potrivit raportului informativ întocmit de ISU Neamţ.

Arhiva Iasi TV Life

« June 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30