Neamţ

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Neamţ

Neamţ (660)

Trupul fetiţei în vârstă de 8 ani care s-ar fi înecat, sâmbătă seara, în râul Moldova, a fost găsit, marţi, de pompierii ISU Neamţ, la circa 12 kilometri de locul dispariţiei, a declarat purtătorul de cuvânt al instituţiei, sublocotenentul Irina Popa.

Un bărbat din Iaşi s-a rănit grav, sâmbătă, într-o zonă abruptă a masivului Ceahlău, cunoscută sub denumirea de Poliţa Scăiuş.

Un tânăr în vârstă de 22 de ani și fratele său, de 9 ani, au fost răniţi după ce liftul în care se aflau s-a prăbuşit în gol de la etajul al şaselea al unui bloc din municipiul Piatra-Neamţ.

Un copil în vârstă de 10 ani, din municipiul Roman, a suferit arsuri la nivelul feţei şi al membrelor superioare, în urma unui incendiu izbucnit, marţi, la un autoturism parcat în interiorul unui garaj, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ.

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ a recomandat pacienţilor şi personalului să nu consume apă de la robinete după ce culoarea acesteia s-a modificat, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Victor Marghidan.

Familiile care au fost afectate de inundaţiile produse în luna iunie în municipiul Piatra-Neamţ vor primi ajutoare financiare de la primărie, valoarea totală a acestora ridicându-se la 115.000 lei a declarat, marţi, într-un comunicat de presă remis AGERPRES, primarul Dragoş Chitic. 

Pompierii ISU Neamţ intervin, la această oră, pentru a degaja arbori căzuţi din cauza furtunii pe mai multe sectoare de drum din judeţul Neamţ, a declarat purtătorul de cuvânt al instituţiei, căpitanul Andrei Grancea.

Două surori în vârstă de 15 respectiv 16 ani, din municipiul Piatra-Neamţ, sunt căutate de poliţişti după ce au fost date dispărute de tatăl lor, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ, agentul şef adjunct Georgiana Moşu.

Pompierii militari continuă operaţiunile de evcuare a apei din cartierele Văleni şi Bâtca Doamnei din Piatra Neamţ, cele mai afectate de inundaţiile produse noaptea trecută. Sunt peste 120 de gospodării acoperite de ape, iar 15 persoane au fost evacuate.

Un bătrân în vârstă de 84 ani, din municipiul Piatra-Neamţ, a fost reţinut şi va fi prezentat, ieri, procurorilor, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, după ce ar fi agresat sexual o minoră în vârstă de 9 ani.

Arhiva Iasi TV Life

« August 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31