Neamţ

Neamţ (330)

Părinţii unui copil internat au fotografiat şi filmat gândaci care se plimbă pe jos sau chiar în patul micuţilor. Explicaţiile managerului sunt halucinante: gândacii nu sunt periculoşi, doar neplăcuţi la vedere. Grav este că acesta recunoaşte că nu este o situaţie singulară.

Un accident grav de circulație a avut loc pe DN 2, ieri (24 martie) în jurul orei 16:00, pe raza localității Săbăoani (în zona Castelul de Apă)

Guvernele României şi Republicii Moldova se reunesc joi, la Piatra Neamţ, în şedinţă comună, care va fi urmată de un prânz de lucru la Mănăstirea Agapia.

Personalul medical din cadrul Centrului de Primiri Urgențe s-a confruntat marți, 21 martie, cu un caz deosebit. Un tânăr, cu vârsta de 24 de ani, din Săbăoani, a fost adus în comă profundă după ce a băut etilen glicol (antigel). Imediat după prezentarea tânărului, cadrele sanitare din CPU s-au mobilizat să-i salveze viața.

 Actualizarea situației privind evoluția influenței aviare în țara noastră evidențiază o creștere a numărului de cazuri în județul Neamț. De la ultima raportare, din 10 martie, s-a ajuns, de la 149 de îmbolnăviri în 12 județe, la 160 de cazuri confirmate, 55 dintre aceste fiind identificate în Neamț. Maladia se manifestă în municipiul Piatra Neamț, în comuna Alexandru cel Bun și la Pângărați, unde au fost găsite moarte, pe luciu de apă, lebede, lișițe și rațe sălbatice.

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit, ieri dimineață, într-o centrală termică dezafectată din cartierul Dărmănești, în municipiul Piatra Neamț.

O grupare de proxeneți ce racola fete din centre de plasament și din familii sărace a fost destrămată de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Neamț.

O șoferiță a adormit cu capul pe volan și, crezând că poate îi este rău, un trecător a sunat la 112.

Vremea va schimba registrul. Până mâine după-amiază, la ora 15, va ninge în zona de munte a județului Neamț, iar vântul va sufla cu putere, viscolind zăpada.

Preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene a anunţat în cadrul conferinţei de presă de astăzi că la data de 23 martie, Guvernul României se va întruni în şedinţă comună cu omologii săi din Reprublica Moldova.

Arhiva Iasi TV Life

« March 2017 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31