Botoşani

Botoşani (371)

Un șofer care și-a făcut, duminică, de cap pe străzile Botoșaniului a rămas pieton pentru 90 de zile. Acesta a fost oprit de polițiștii de circulație în momentul în care făcea o depășire imprudentă pe Bulevardul Mihai Eminescu, în apropierea intersecției cu strada Sarmisegetusa.

Un bărbat de 70 de ani a avut parte de o moarte ciudată. Vasile A. a plecat vineri de acasă pentru a ajunge la piață, însă și-a găsit sfârșitul pe malul pârâului Bașeu, în apropiere de Săveni.

Consiliul Județean Botoșani este în doliu, după ce un consilier județean s-a stins din viață sâmbătă la vârsta de 51 de ani. Este vorba de consilierul Ionel Nenișcă, care a fost ales pe listele Partidului Social Democrat.

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs, sâmbătă după-amiază, pe un drum județean care tranzitează localitatea Dresca din județul Botoșani.

Actul istoric din 27 martie 1918 – Unirea Basarabiei cu Romania – va fi marcat şi la Biblioteca Judeţeană „Mihai Eminescu” Botoşani. Intitulată „Salut, Basarabia”, manifestarea organizată de Filiala nr.  2 „Griviţa” va cuprinde expoziţii de postere şi imagini sugestive şi vizionare de filme documentare.

Un tânăr de 27 de ani din județul Botoșani, care a fost acuzat de ucidere din culpă, a fost condamnat, joi, la doi ani de închisoare cu suspendare.

O nouă tragedie a avut loc, miercuri, în județul Botoșani. Angajatul unei societăți comerciale a murit în timpul serviciului. Miercuri după-amiază, Ovidiu Mihai Amarie, în vârstă de  47 ani, angajat in meseria de conducător auto la societatea AGA TRANS S.R.L. Dorohoi, în timp ce se afla în curtea depozitului societăţii, a acuzat o stare de rău, având dureri în piept.

Poliţiştii au reuşit să finalizeze cercetările într-un dosar complex de înşelăciune în care este implicat un jurist de la Spitalul Judeţean Mavromati.

Sute de sticle cu bere au fost sparte pe drumul Botoșani-Iași, după ce au căzut dintr-un camion.

Un primar în funcţie a ajuns să fie condamnat pentru contrabandă cu ţigări, într-un dosar în care au fost inculpate 36 de persoane. Este vorba despre primarul comunei Stăuceni, Valentin Relu Burlacu, aflat la primul mandat de ales local şi care a fost condamnat la o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare şi i s-a interzis dreptul de a exercita o funcţie a autorităţii de stat pe o perioadă de 4 ani.

Arhiva Iasi TV Life

« March 2017 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31