Botoşani

 

 

Botoşani

Botoşani (734)

Un proiect inedit de reîmprospătare demografică dă roade în comuna botoşăneană Conceşti, după ce autorităţile locale au oferit case tuturor celor care vor să se mute în comună. Populaţia şcolară a crescut cu peste 50% în numai doi ani.

Preotul care preda religie la şcoala din localitatea Baranca din judeţul Botoşani şi care a fost acuzat că ar fi agresat, în timpul orelor de curs, un elev a fost sancţionat de Comisia de cercetare disciplinară de la nivelul unităţii de învăţământ, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Ciprian Manolache.

Un bărbat de 34 de ani, din municipiul Dorohoi, care a fost reţinut de poliţişti, după ce a fost prins în flagrant în timp ce transporta cu o autoutilitară aproximativ 10.000 de pachete de ţigări de contrabandă, a fost arestat preventiv, în baza unui mandat emis duminică de Judecătoria Botoşani, potrivit portalului instanţelor de judecată.

Poliţiştii suceveni au emis ordin de protecţie provizoriu faţă de un tânăr care este cercetat penal, după ce şi-a bătut mama pentru că nu i-a dat bani de băutură.

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Botoşani a demarat o anchetă disciplinară la Liceul Tehnologic ‘Ştefan cel Mare şi Sfânt’ din Vorona, după ce o elevă a unităţii de învăţământ a fost surprinsă în timp ce o agresa pe alta, cu doi ani mai mică, a declarat joi, pentru AGERPRES, inspectorul general al IŞJ, Gabriel Hârtie.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele unui profesor de religie care este şi preot după ce ar fi agresat un elev în timpul orei, la şcoala din localitatea Baranca, judeţul Botoşani.

Un bărbat din Botoşani atacat cu furculiţa şi stropit cu hipoclorit de nevastă, refuză să facă plângere. A ajuns la spital cu greu, după ce a scăpat de furia femeii, dar n-a vrut să rămână internat şi s-a întors acasă.

Politisti apartinând mai multor structuri din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Botosani împreună cu lucratori din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi (IJJ) au organizat o actiune pe raza municipiului Botosani.

Inspectoratul de Poliţie Botoşani a deschis o anchetă după ce fata de 12 ani din Monoleasa, care cântărea doar 6 kilograme, internată în urmă cu două săptămâni în secţia de ATI a Spitalului din Botoşani, a murit, transmite MEDIAFAX.

O bombă de aruncător calibrul 82 de milimetri a fost descoperită, vineri, la o firmă de colectare a materialelor feroase şi neferoase din municipiul Botoşani, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Dorina Lupu.

Arhiva Iasi TV Life

« April 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30