Botoşani

Botoşani (421)

Mai multe incendii au izbucnit, sâmbătă, în municipiul Botoșani după ce o parte dintre transformatoarele electrice au luat foc.

O fermă zootehnică a fost scoasă la licitație publică pentru neachitarea unor credite bancare obținute în urmă cu zece ani.

Zona în care s-a produs accidentul de joi seară din municipiul Botoșani arăta ca după război. Aceasta după ce tânărul șofer a reușit să ajungă pe contrasens, cu față mașinii în poziția inversă de deplasare.

Situaţie extrem de gravă înregistrată, joi după-amiază, într-o intersecţie din municipiul Botoşani.

Pompierii din Dorohoi au fost solicitati, miercuri la prânz, sa intervina pentru stingerea unui incendiu care a cuprins casa unui localnic din comuna George Enescu. 

Racla cu sfintele moaşte ale Sfintei Anastasia Romana, vindecătoarea de răni sufleteşti şi trupeşti, va fi adusă la Biserica Izvorul Tămăduirii din Parcul Tineretului.

După ce s-a cinstit bine cu prietenii, un băieţaş din Frumuşica a fost la un pas de tragedie.

Un tânăr în vârstă de 27 de ani din Suceava care a urcat beat la volan a ajuns cu mașina pe o pășune de pe raza localității Gârbeni din comuna Havârna din județul Botoșani.

Un tânăr, de 20 de ani, s-a urcat băut la volan la câteva zile după ce a obţinut permisul de conducere.

Un tânăr a dovadă de tupeu, după ce s-a urcat băut la volan şi a produs un accident rutier, în urma căruia un bărbat a fost lovit.

Arhiva Iasi TV Life

« April 2017 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30