Botoşani

Botoşani (459)

Imagini surprinse de pagubiti, cu terenurile devastate de grindina, arata nivelul dezastrului. Cel mai afectat a fost satul Horia, din comuna Mitoc, unde culturile de porumb, lucerna si floarea soarelui au fost culcate la pamant de rafalele de ploaie.

Potopul nu a durat mai mult de 20 de minute. Judetul Botosani a fost sambata dupa-amiaza sub cod portocaliu de ploi si furtuni. In alte zone din judet oamenii spun ca au zarit tornade.

Autoritatile incearca acum sa faca o centralizare a distrugerilor din ultimele doua zile.

(Sursa: Mediafax)

 

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au depistat doi tineri din județul Botoșani care transportau cu un atelaj hipo, 4.504 pachete cu ţigări de contrabandă, ce urmau să ajungă pe piaţa neagră din România. Pentru reţinerea persoanelor, poliţiştii de frontieră au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare, fiind trase patru focuri de armă în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale.

Ieri seară, în jurul orei 20.40, la Săveni a avut loc o întâmplare absolut senzaţională. Ş. A., de 42 de ani, din oraşul Săveni, judeţul Botoşani, şi-a scos un pic limuzina la plimbare pe străzile frumosului orăşel.

Angajaţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie din Botoşani sunt în doliu după moartea fulgerătoare a unui apreciat coleg.

În luna mai a.c., jandarmii au axecutat două acțiuni pe râul Prut, care au vizat respectarea prevederilor legale privind pescuitul și acvacultura, în cooperare cu Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani. Nouă pescari care nu au respectat interdicția de a pescui în perioada de prohibiție și în zonele de protecție au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 3.900 de lei.

Ieri, 22 mai 2017, în jurul orei 18.00, P. V., de 37 ani, din municipiul Botoșani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Octav Onicescu din municipiul Botoșani, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, împrejurare în care vehiculul a intrat în coliziune cu un autoturism parcat regulamentar.

Pericol de explozie înlăturat de pompierii din Săveni, după ce dintr-o locuință cuprinsă de flăcări au fost scoase 11 butelii. S-a întâmplat astăzi, la Avrămeni.

Singurul producător de energie cu sediul social în Botoșani a intrat în insolvență. Este vorba de societatea comercială Elsaco Energy față de care magistrații Tribunalului Botoșani au dispus, joi, deschiderea procedurii generale de insolvență.

Un bărbat a fost transferat, vineri după-amiază, cu un elicopter SMURD, la Iaşi.

A VI-a ediție a Concursului național „Călătoria mea interculturală” se va desfășura la Botoșani, în perioada 25 -27 mai 2017, la Liceul Tehnologic „Ștefan cel Mare și Sfânt” din Vorona. La concurs vor participa 30 de echipe din 21 de județe, formate 90 de elevi de nivel primar, gimnazial și liceal, aparținând minorităților naționale conlocuitoare din România (rromi, maghiari, germani, ucraineni, turci, evrei, armeni, aromâni, bulgari etc).

Carrefour 1 (2)

Arhiva Iasi TV Life

« May 2017 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31