Bacău

 

 

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Bacău

Bacău (488)

Şase persoane au fost rănite în urma unui grav accident produs, joi, în județul Bacău.

Situaţie gravă la Şcoala Alexandru Ioan Cuza din judeţul Bacău, după ce părinţii au semnalat faptul că elevii ar fi primit lapte expirat, distribuit prin programul Laptele şi cornul.

La Spitalul Municipal din Moinești, judeţul Bacău, investițiile din ultimele luni depășesc mai multe milioane de lei, deşi, în ultimii trei ani, unitatea medicală nu a primit deloc sprijin financiar din partea autorităților locale, toate fondurile fiind obţinute din asistența medicală oferită pacienților.

SĂ TRĂIM O NOUĂ „EMOȚIE DE TOAMNĂ” ÎN CADRUL „SIMPOZIONULUI NAȚIONAL DE ESTETICĂ” (EDIȚIA NR. XXIV, 16-18 OCTOMBRIE 2019)

Poliţiştii din Bacău fac cercetări într-un dosar de tentativă de lipsire de libertate, după ce tatăl unei fetiţe de 10 ani a sunat la 112 şi a spus că un bărbat ar fi vrut să îi răpească fiica de pe stradă, în municipiul Oneşti.

Procurorii DIICOT Bacău au dispus reţinerea a trei persoane care sunt suspecte de comiterea infracţiunilor de trafic de minori, viol, proxenetism şi exploatarea cerşetoriei, potrivit unui comunicat de presă.

În oraşul băcăuan Oneşti, şcolile vor fi închise şi mâine – au decis Comitetul Judeţean de Urgenţe şi Inspectoratul Şcolar, în urma întreruperii alimentării cu apă potabilă a Oneştiului şi a altor patru localităţi.

Accident pe DN 11, localitatea Brătila, județul Bacău. Cauza probabilă a producerii accidentului este efectuarea unei depășiri neregulamentare, fiind implicate trei autoturisme și un autotren. În urma impactului au fost rănite cinci persoane.

Două persoane au murit în urma unui accident rutier produs, sâmbătă, pe raza localităţii Holt din comuna Letea Veche, în urma coliziunii dintre două autoturisme, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, căpitanul Andrei Grecu.

Locuitorii din Bacău au rămas fără apă după ce, astăzi,  s-a produs o avarie pe conducta care alimentează orașul, în zona localității Valea Budului. Primarul de Bacău, Cosmin Necula,  susține că a discutat cu reprezentanţii firmei furnizoare de apă potabilă şi că problema  ar putea fi remediată până sâmbătă dimineaţă.

Arhiva Iasi TV Life

« October 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31