Items filtered by date: Friday, 06 July 2018

 

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Friday, 06 July 2018
Friday, 06 July 2018 20:47

POLITICA LA IAȘI - VOTURI ESTIVALE

VOTURI ESTIVALE

Published in Politica la Iaşi

 

AMPRENTA JUDEȚULUI IAȘI ÎN REPUBLICA MOLDOVA

Invitat: Maricel Popa, presedinte CJ Iași

P01

P02

Published in ORA BASARABIEI

 

CE-I LIPSEȘTE IAȘULUI?

Invitat: Marius BODEA. deputat PNL

Published in Dezbaterea zilei

Hai Romania! In acest weekend se va desfasura cea de-a doua etapa a Rugby Europe 7's Trophy, unde multe dintre rugby-stele iesene vor da piept celor mai bune echipe de pe continent. In prima etapa a competitiei Ghindele au reusit o clasare pe pozitia a 4-a, dupa ce au fost invinse in finala pentru locurile 3-4 de nationala Suediei.

Published in ȘTIRI VIDEO

Un pas mic in lupta cu poluarea din Iasi. Conducerea Primariei a anuntat ca va achizitiona aproape 1.000 de biciclete prin proiectul numit Iasi Velocity.Daca proiectul va fi aprobat de Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Est, atunci municipalitatea ieseana va primi 4,7 milioane de lei cu care va cumpara vehicule pe doua roti si va amenaja si statii de depanare si parcari. Totodata, vor fi amenajate 62 de statii de imbarcare si inchiriere a bicicletelor.

Published in ȘTIRI VIDEO

Ief si Ioca au intervenit de 11 ani alaturi de jandarmii din Iasi insa, acum, a venit si momentul in care trebuie sa se retraga. Cei doi caini vor fi dati spre adoptie pentru ca au atins varsta "pensionarii", iar reprezentantii institutiei spera sa le gaseasca un camin cu niste oameni iubitori.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sunt campioane! Gimnastele de la CSS Unirea Iasi au cucerit in acest an 91 de medalii. Cupe Europene, Mondiale, Campionate Europene si Mondiale, Gran Prix-uri, in toate aceste competitii, iesencele au facut cunoscut numele Romaniei pretutindeni in lume. Acum urmeaza noi si noi concursuri, insa sportivele se confrunta cu o mare problema... cea financiara. Insa oameni cu suflet mare si-au strans mana pentru a rezolva o parte din dificultatile pe care le intampina campioanele noastre.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei! Pe 7 iulie, crestin ortodocsii o pomenesc pe Sfanta Mare Mucenita Chiriachi. Romano catolicii ridica rugaciuni pe 7 iulie pentru Fericitul Benedict al XI-lea.

Published in ȘTIRI VIDEO

A colaborat la zeci de reviste. A scris ode pentru Regele Carol al II-lea dar si pentru Ion Antonescu si Nicolae Ceausescu.In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre scriitorul George Lesnea.

Published in ȘTIRI VIDEO

Protest spontan la Spitalul "Sfantul Spiridon". Ministerul Finantelor a trimis o instiintare prin care le solicita spitalelor sa impoziteze cu 40% indemnizatia de hrana, bani pe care angajatii din santate ii luau in locul tichetelor de masa. Astfel, 40 de persoane au venit in fata Spitalului "Sf.Spiridon" din Iasi in semn de nemultumire fata de aceasta decizie.

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« July 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31