Items filtered by date: Wednesday, 24 January 2018

 

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Wednesday, 24 January 2018

Curtea Palatului Domnitorului Alexandru Ioan Cuza de la Ruginoasa a fost animată astăzi de sute de chipuri bucuroase să petreacă împreună Ziua Unirii Principatelor.

Published in Stiri

Brazii aruncaţi pe geam, odată cu sfârşitul Sărbătorilor de iarnă, practică des întâlnită în rândul românilor, sunt, în continuare, o problemă. Chiar una de siguranţă. O demonstrează mai multe fotografii publicate pe Facebook în care se vede cum un brad aruncat de la etaj, în parcare, a spart parbrizul unui autoturism.

Published in Showbiz

Toni Hrițac - jurnalist

Dorin DOBRINCU - istoric

Published in Investim în Iaşi

Câteva sute de bucureşteni s-au adunat, miercuri seara, în Piaţa Victoriei, pentru a protesta în faţa sediului Guvernului.

Published in Stiri
Wednesday, 24 January 2018 19:33

FOTO. O nouă nenorocire loveşte Botoşaniul

Peste 30 de persoane, între care patru copii, au fost evacuate, ieri, dintr-un bloc din Botoşani, în urma izbucnirii unui incendiu. Din cauza fumului dens inhalat, patru oameni au fost transportaţi la spital. Doi dintre aceştia sunt în stare gravă! La fata locului s-au deplasat patru echipe ale Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu trei autospeciale cu apa si spuma si o ambulanță SMURD, precum si patru echipaje ale SJA Botosani.

Published in Botoşani

Ministrul britanic pentru Brexit, David Davis, a declarat miercuri că cetăţenii din UE care trăiesc în Marea Britanie nu ar trebui să îşi facă griji în legătură cu ieşirea Londrei din blocul comunitar, pentru că nu vor fi expulzaţi, transmite Reuters.

Ministerul de Finanţe intenţionează să amâne până cel puţin la 1 martie termenul de depunere a declaraţiei fiscale 600, care a generat nemulţumirea celor care desfăşoară activităţi independente sau obţin venituri în afara salariului.

Published in Economic

Fostul episcop al Huşilor, Corneliu Bârlădeanul, este cercetat pentru comiterea infracţiunii de act sexual cu minori, fiind acuzat că ar fi întreţinut raporturi sexuale cu elevi ai Seminarului Teologic din Huşi.

Published in Vaslui
Wednesday, 24 January 2018 18:31

DECLARAȚIA 600 ȘI UN PIC

 Mirabela MIRON - vicepreședinte CECCAR

Published in Dezbaterea zilei

Au lipsit! Membrii Guvernului au lispit de la manifestarile dedicate Micii Uniri. Pe scena din Piata Unirii au urcat insa membrii familiei regale, un consilier prezidential si membri ai autoritatilor locale. Toti au vorbit despre rolul Iasului in formarea Romaniei si nevoia ca Iasul sa fie in atentia guvernantilor. In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre evenimentele care au avut loc in Piata Unirii.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 4

Arhiva Iasi TV Life

« January 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31