Items filtered by date: Friday, 16 February 2018

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Friday, 16 February 2018

Ministerul Educaţiei va decide cine va ocupa funcţia de director al Bibliotecii Centrale Universitare din Iaşi, rămasă neocupată după sinuciderea cuplului Bogdan şi Anda Maleon. 

Published in Stiri

O dezvăluire uluitoare iese la iveală despre înmormântarea prințesei Diana, chiar dacă au trecut aproape 21 de ani de la evenimentul care a îndoliat o lume întreagă.

Published in Showbiz

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a publicat, vineri seara, raportul controlului efectuat la Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) si la Politia Capitalei pentru a determina modul de actiune in cazul politistului Eugen Stan, acuzat ca a agresat sexual doi minori.

Published in Stiri

Un bărbat fără picioare a fost ținut într-un coteț de familia sa dintr-o localitate din Iași. După ce au aflat de caz, autoritățile au demarat procedurile pentru retragerea sa din familie și plasarea într-un centru de îngrijire.

Published in Stiri

Mai multe focare de trichineloză la porc mistreț au fost înregistrate în primele două săptămâni ale lunii februarie în fonduri de vânătoare din județul Suceava.

Published in Suceava

Doi frați din Blăgești au ajuns la crimă din cauza unui pachet de țigări rătăcit.

Published in Vaslui

Vremea variaza intre extreme in acest sfarsit de saptamana. Sambata, temperaturile vor fi destul de ridicate pentru aceasta perioada a anului, mai ales in sudul tarii, insa de duminica se intorc ploile si ninsorile, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

Published in Stiri

Mascații au greșit adresa la care trebuiau să descindă și au dat năvală peste familia greşită. Oamenii susţin că s-au trezit în plină zi cu uşa locuinţei spartă de poliţişti şi că au fost bruscaţi de oamenii legii. Mai mult, victimele, printre care și doi bătrâni de peste 70 de ani, spun că nu vor lăsa incidentul să treacă nepedepsit și vor face plângere penală. 

Published in Stiri

După o victorie incredibilă în sferturile de la Doha în care a trecut de Catherine Bellis, cu 6-0 6-4, Simona Halep a anunţat vineri seară că se retrage din turneu pentru că este accidentată la picior, aceeaşi accidentare care a supărat-o şi la Australian Open.

Published in Sport
Friday, 16 February 2018 20:10

Politica la Iași - PROFIL PMP

Alin AIVĂNOAEI - consilier județean PMP

Published in Politica la Iaşi
Page 1 of 4

Arhiva Iasi TV Life

« February 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28