Items filtered by date: Monday, 22 January 2018

 

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Monday, 22 January 2018

A fost realizat topul celor mai performante administrații și orașe, care au realizat cele mai multe investiții cu fonduri europene și fonduri de stat.

Published in Economic

Istoria companiei Tel Drum, cea aflată la baza ultimelor problemele penale ale liderul PSD Liviu Dragnea, este aproape de final. Aceasta a cerut intrarea în procedură de faliment, iar magistrații au dat deja un prim termen pentru 29 ianuarie.

Published in Stiri

Compania de Transport Public Iaşi anunţă publicul călător că, pe data de 24 Ianuarie 2018, în intervalul orar 8:00 – 13:00, se întrerupe circulaţia tramvaielor şi a autobuzelor prin Piaţa Unirii, pentru desfăşurarea manifestărilor dedicate Zilei Unirii Principatelor Române.

Published in Stiri

Mai mulţi călători care au venit luni cu o cursă Wizz Air de la Londra spre Cluj-Napoca au reclamat că bagajele lor ar fi ajuns la Craiova, compania anunţând că bagajele vor fi transportate de o firmă autorizată la adresele de domiciliu.

Published in Stiri

Avocatul Poporului recomandă Ministerului Sănătăţii să dispună măsurile ce se impun pentru gestionarea supraaglomerării la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Pădureni-Grajduri, din judeţul Iaşi, precum şi pentru angajarea de personal necesar activităţilor medicale în condiţii de siguranţă.

Published in Stiri

dr.Cătălin LUCA - psiholog clinician

Published in Fapte și Drepturi
Monday, 22 January 2018 20:08

Vineri va fi votată componenţa Guvernului

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat după şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD că vineri la ora 11.00 membrii CExN vor vota componenţa noului Cabinet.

Published in Politic

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a participat luni la instalarea în funcţia de director al Penitenciarului Iaşi a comisarului şef de penitenciare Cristina Dumitran, context în care a dat asigurări că MJ va susţine soluţionarea problemelor privind supraaglomerarea şi condiţiile de detenţie.

Published in Stiri

Manifestările de la Iaşi dedicate Unirii de la 1859 vor fi structurate pe mai multe paliere, a anunţat primarul Iaşului, Mihai Chirica.

Published in Stiri

Are o problema de sanatate dar ... isi traieste viata la intensitate maxima. In ciuda dizabilitatii fizice pe care o are, ieseanca Maria Stanescu s-a ambitionat sa faca performanta in tenis de masa. Chiar daca la Iasi i s-au inchis usile si nu a fost ajutata nicicum pentru a participa la competitii, Maria nu a renuntat la visul ei si a luat drumul Lugojului, pentru ca acolo a gasit sprijinul de care avea nevoie. Campania S.O.S. Nu lasati sportul iesean sa moara, continua astazi cu povestea Mariei Stanescu.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 5

Arhiva Iasi TV Life

« January 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31