Items filtered by date: Sunday, 25 February 2018

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Sunday, 25 February 2018

Un incident deosebit de grav a avut în noaptea de 24 spre 25 februarie pe DN24, în judeţul Vaslui. Un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani din localitatea Văleni, alături de care se mai afla un alt tânăr din aceeaşi localitate, a oprit după o cursă nebunească, intrând cu maşina intenţionat în echipajul Poliţiei Rutiere.

Published in Vaslui

Un grav accident rutier s-a produs duminică seara în judeţul Vaslui pe Drumul European 581, în apropiere de Crasna, în zona Şapte Case.

Published in Vaslui

Judeţul Iaşi are unul dintre cele mai mari bugete aprobate în ultimii ani, respectiv 950 de milioane de lei. Mare parte din sumă reprezintă fonduri europene atrase pentru diferite proiecte de finanţare. 

Published in Stiri

Un echipaj SMURD Iaşi a resuscitat o femeie de 39 de ani, care a intrat în stop cardio-respirator. De o săptămână era bolnavă şi nu s-a prezentat la spital. 

Published in Sănătate

În țară, mai multe unități de învățământ și-au închis porțile din cauza vremii. Sunt anunțate viscole puternice și ger, iar autoritățile au decis să evite problemele, suspendând cursurile.

Published in Eveniment

Mai mulți ieșeni au ieșit duminică seara în Piața Unirii să protesteze în ciuda gerului. Ei îi cer demisia ministrului Justiției și sar în apărarea șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

Published in Eveniment

A fost elevul renumitului profesor Gavriil Musicescu. A fost director al Conservatorului din Iasi dar si primul director al Filarmonicii de Stat din Cluj. In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre dirijorul Antonin Ciolan.

Published in ȘTIRI VIDEO

Consiliul de Administraţie al Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava a hotărât, sistarea cursurilor mîine şi marţi, din cauza frigului şi a problemelor sistemului de termoficare centralizată a oraşului, care nu poate asigura încălzirea corespunzătoare a căminelor şi a sălilor de curs.

Published in Suceava
Sunday, 25 February 2018 16:27

54 de persoane au murit din cauza gripei

Numărul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 54, potrivit Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul INSP.

Published in Sănătate

DRDP Iași informează că, la acest moment, circulația pe drumurile naționale din regiune se desfășoară fără dificultate în majoritatea județelor, cu mici excepții în județele Botoșani, Neamț, Bacău și Galați, unde viscolul la sol a produs suluri de zăpadă pe unele sectoare.

Published in Eveniment
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« February 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28