Items filtered by date: Sunday, 26 May 2019

 

 

 

Items filtered by date: Sunday, 26 May 2019
Sunday, 26 May 2019 20:58

Rămânem fără agent termic?!

Situaţie incertă legată de reţeaua de  termoficare!
Consilierii locali liberali au cerut explicaţii de la  primarul Mihai Chirica pe subiectul unei  decizii a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiei ce  are ca obiect CET SĂ. Aceştia se întreabă  dacă ar exista pericolul înstrăinării reţelei de  termoficare ca urmare a faptului că CET SA  este în faliment.  

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Sunday, 26 May 2019 20:55

Mihai Chirica vs. consilierii PNL

Disputa pe proiectele opoziţiei între primarul  Mihai Chrica şi consilierii PNL. După  ce consilierii locali PNL au câştigat în instanţă  dreptul de a fi introduse pe ordinea de zi  proiectele opoziţiei, aceştia i-au înmânat  primarului o copie a deciziei instanţei de  judecată. Primarul le-a întors hotărârea şi  spune că urmează să vadă cum poate fi  aceasta pusă în aplicare.

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Sunday, 26 May 2019 20:53

Medicină şi artă la RAO 2019

Medicina şi arta fac echipă bună la Iaşi!
În această săptămână, Palatul Culturii  găzduieşte cea de-a 55-a ediţie a Reuniunii  Anuale a Oftalmologilor.Invitat de onoare la manifestări a fost  profesorul Franz Grehn din Germania, un  oftalmolog renumit, dar şi un iubitor al artei.După ce a vorbit despre afecţiunile  ochiului, profesorul a luat pe scaun lângă  membrii Cvartetului Voces şi a demonstrat  că este un adevărat profesionist.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

Îngrijorare la sediul PSD din Băneasa, unde nu se află liderul partidului, Liviu Dragnea, care, potrivit programului său oficial, ar trebui să meargă să voteze la ora 19.

Published in Politic

Românii din toată lumea votează azi, 26 mai 2019, la alegerile europarlamentare 2019. Primele urne de vot s-au deschis în Noua Zeelandă, sâmbătă, la 22.00, ora României (n.r. - duminică, ora 7.00 locală). Alături de români, toți europenii din statele membre UE își vor alege viitori reprezentanți în Parlamentul European pentru următorii 5 ani. România are alocat un număr de 33 de locuri în PE, din totalul de 751 disponibile. Fiecare partid care participă la alegerile europarlamentare de anul acesta va primi un număr de mandate proporțional cu numărul de voturi obținute.

Ora 19:00 Prezența la vot la alegerile europarlamentare este de42,94%. Pentru referendum, prezența este 35,91%.

Published in Eveniment

Românii din diaspora stau la cozi uriaşe pentru a vota la alegerile europarlamentare și referendumul pe justiție. Oamenii nu s-au lăsat speriaţi nici de ploi, nici de vânt, nici de timpii mari de aşteptare sau de micile probleme apărute cu sistemul digital de vot. Cele mai mari cozi sunt la secţiile din Italia, Spania, Germania, Marea Britanie şi Belgia.

Eugen Tomac cere prelungirea programului de vot pentru românii din diaspora din cauza cozilor uriașe la care stau aceștia pentru a vota. 

Au apărut și primele incidente la secțiile de votare pentru alegerile europarlamentare 2019 și referendum pe justiție. Președintele unei secții de votare din Bistrița-Năsăud a fost înlocuit după ce a fost acuzat că a făcut campanie electorală pentru un partid. Locțiitorul președintelui unei alte secții a fost schimbat după ce a ajuns la spital.

Published in Eveniment

Operatorii de tabletă și președinții secțiilor de votare trebuie să-i informeze pe alegători că pot vota fie pentru alegerile europarlamentare, fie pentru referendum, fie pentru ambele tipuri de scrutin. Sistemul înregistrează prezența la vot separat pentru fiecare scrutin în parte, a explicat Marian Muhuleț, purtător de cuvânt al Biroului Electoral Central.

Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« May 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31