Items filtered by date: Saturday, 31 March 2018

 

 

Items filtered by date: Saturday, 31 March 2018

Un bărbat de 50 de ani din satul Cotârgaci, comuna Bălţaţi din judeţul Iaşi, a găsit pe câmp, în extravilanul localităţii, sâmbătă dimineaţă, un proiectil pe care l-a dus acasă, unde l-a lovit intenţionat cu un ciocan, astfel că dispozitivul a explodat.

Published in Eveniment

Credincioşii ortodcoşi din Iaşi participă, sâmbătă, la tradiţionala procesiune de Florii.

Published in Eveniment

Expertii de la Aerospace Corp., care monitorizeaza constant traiectoria sondei spatiale Tiangong-1 estimeaza ca aceasta se va prabusi pe Pamant in intervalul 30 martie - 2 aprilie.

Published in Stiri

Mai puţin de 40 la sută din elevii claselor a XI-a şi a XII-a care au susţinut săptămâna trecută simularea examenului de Bacalaureat au obţinut medii peste 6.

Peste două sute de noi cazuri de îmbolnăvire cu rujeolă s-au înregistrat în ultima săptămâmă, cele mai mule fiind în judeţul Buzău. De asemenea, se investighează un posibil nou deces apărut în judeţul Constanţa. Potrivit statisticilor, numărul total al cazurilor de rujeolă a ajuns la 11.784.

Published in Sănătate

Tragedie într-o familie de români, plecați la muncă în Italia. O tânără în vârstă de 27 de ani a murit, lăsând în urmă o familie îndurerată.

Published in Eveniment

O tragedie a îndoliat noaptea trecută două familii din Pașcani, cât și pe toți cunoscuții acestora. Un profesor și prietenul său au fost găsiți fără suflare într-un garaj. Primele date arată că au fost intoxicați cu monoxid de carbon.

Published in Eveniment

Calendarul manifestărilor incluse în Programul Centenar al municipalităţii ieşene va suferi unele modificări, două evenimente urmând a fi decalate de la data iniţială de organizare. Schimbările de program au fost aprobate de consilierii locali întruniţi în şedinţă ordinară vineri, 30 martie 2018.

Published in Stiri

Luna aprilie aduce la Cinema Ateneu, 3 premiere deosebite: documentarul România neîmblânzită, un minunat film care expune frumusețile României, Ordinul divin, un lungmetraj despre drepturile femeilor și filmul horror Fără zgomot. Veți putea viziona în primele două săptămâni ale lunii aprilie filme despre viață, iubire, sacrificiu, frumusețea naturii.

Published in Life Style

Bugetele pe anul 2018 ale S.C. Servicii Publice S.A., S.C. Termo – Service S.A., S.C. Citadin S.A. şi S.C. Salubris S.A. au fost aprobate de către consilierii locali în cadrul şedinţei ordinare de vineri, 30 martie 2018.

Published in Economic

Arhiva Iasi TV Life

« March 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31