Items filtered by date: Monday, 21 May 2018

 

 

Items filtered by date: Monday, 21 May 2018

CÂINELE GHID - "OCHII" NEVĂZĂTORILOR

Published in Fapte și Drepturi

Oxygen Tatarasi a implinit 6 ani de activitate, iar saptamana a fost declarata SAPTAMANA ANIVERSARA, cu evenimente speciale: Ziua sportiva- cu super clase la aerobic; Ziua fidelitatii - orice client care a pasit pragul centrului a primit cate un tricou cu sigla OXYGEN si multe alte evenimente. Pentru 3 ore echipa Oxygen a lasat deoparte activitatile sportive si a organizat o super petrecere pentru clientii fideli.

Published in Eveniment

O gura importanta de oxigen! Stiinta Miroslava a castigat in deplasare partida impotriva celor de la Foresta Suceava, cu scorul de 3-2. Iesenii au castigat astfel trei puncte, care ar putea reprezenta un pas important pentru atingerea obiectivului fixat la inceputul sezonului, respectiv mentinerea in esalonul secund. Cu doua etape inainte de finalul campionatului, Stiinta este pe pozitia a 17-a, la doar o lungime in spatele celor de la Pandurii Targu Jiu, prima echipa care se afla acum deasupra liniei rosii a clasamentului.

Published in ȘTIRI VIDEO

Fluier de final in playoff! Elevii lui Flavius Stoican au incheiat sezonul cu o infrangere. In ultima etapa a campionatului CSU Craiova s-a impus in dealul Copoului cu scorul de 2-1 si astfel iesenii au ramas cu doar patru puncte acumulate in playoff. Chiar daca vacanta ar trebui sa fie prilej de relaxare, problemele financiare ale clubului par sa tulbure puternic apele pentru gruparea alb-albastra.

Published in ȘTIRI VIDEO

Liber la distractie! Soare, piscina, seri cu muzica buna si artisti renumiti cu toate aceste ingrediente sunteti asteptati in baza de agrement unica in Europa, care se afla pe Lacul Venetia si care si-a deschis portile in weekend-ul ce tocmai s-a incheiat, pentru toti iubitorii de distractie.

Published in ȘTIRI VIDEO

ROCK'N IASI ... un nou succes. Editia din acest an a adus la Iasi peste 20 de trupe. Baza partiei de schi a fost pentru trei zile ... capitala rock-ului romanesc. În mijlocul grupului de voluntari ... Rodiana Fumu.

Published in ȘTIRI VIDEO

 

IAȘUL RĂMÂNE CU AUTOSTRADA AERIANĂ

Invitat: Marius BODEA - deputat PNL

Published in Dezbaterea zilei

Se fac ultimele pregatiri pentru o noua editie a Festivalului de arta si zbor HANGARIADA. Mai sunt cateva zile pana la startule ditiei din acest an ... asa ca partenerii evenimentului au inceput activitatile la care sunt invitati toti iubitorii de miscare, arta si zbor.

Published in ȘTIRI VIDEO

Un regal de literatura si arte. Colegiul National Costache Negruzzi si-a facut o traditie in a organiza un important concurs de literatura si arte. Concursul "Ionel Teodoreanu", care atrage an de an sute de levi de gimnaziu din toata tara,  a ajuns la editia a 13-a.Dupa doua zile de foc, a venit si momentul mult asteptat, cel al premierii. Cei mai talentati dintre elevi au fost rasplatiti cu diplome, carti si bani de la organizatorii concursului.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« May 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31