Items filtered by date: Thursday, 07 March 2019

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 88

Items filtered by date: Thursday, 07 March 2019
Thursday, 07 March 2019 21:43

Au băut substanțe toxice

Fie ca sunt consumate accidental sau in scop  suicidar, tot mai multe persoane consuma substante foarte toxice. Acestea ajung in coma si, ulterior, au nevoie de dializa pentru ca  activitatea renala este afectata de consumul  acestor substante. Cele mai recente cazuri au  fost internate saptamana aceasta la  Spitalul Parhon si se afla in Sectia de  Terapie Intensiva.

Published in ȘTIRI VIDEO
Thursday, 07 March 2019 21:34

Vrea România Mare în Europa

Lupta pentru Romania Mare in Europa. Dupa ce a fost expulzat din Republica Moldova  pentru ca a promovat unirea Basarabiei cu  Romania, George Simion s-a lansat in lupta pentru europarlamentare, unde candideaza ca independent. In aceste  zile, la Iasi, liderul platformei unioniste Actiunea 2012 strange semnaturi pentru a  putea candida la alegerile  europarlamentare si indeamna iesenii sa-l  sustina in lupta pentru o Romania Mare in  Europa.

Published in ȘTIRI VIDEO
Thursday, 07 March 2019 21:29

Lucrări la CTP Iași

Activitati diverse la Compania de Transport  Public!

Se reface stratul de mastic si se fac revizii  la reteaua de fir contact. Daca vremea  va permite, angajatii Companiei de  Transport Public vor curata si moderniza  refugiile de tgramvai si statiile de autobuz.

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Thursday, 07 March 2019 21:25

S-a întâmplat pe 8 martie

In 1921 Lenin declara 8 martie Ziua Femeilor. Tot pe 8 martie, dar in anul 1970,  reprezentativa de handbal masculin a Romaniei cucereste pentru a treia oara  consecutiv titlul de campioana mondiala. Ce s-a intamplat de-a lungul timpului pe 8  martie, aflam din rubrica... S-A  INTAMPLAT PE...

Published in ȘTIRI VIDEO
Thursday, 07 March 2019 21:23

Mai scump ca în Capitală

Platesc chirie mai mare decat in Capitala. Cei de la Directia Regionala de Drumuri si Poduri au reusit performanta de a incheia un contract de  inchiriere care ii face invidiosi inclusiv pe  proprietarii de imobile din Bucuresti.  Compania Nationala de Administrare a  Drumurilor Nationale plateste in capitala o  chirie mult mai mica decat plateste  regionala din Iasi.

Published in ȘTIRI VIDEO
Thursday, 07 March 2019 20:18

Semnături pentru candidații PNL

Iesenii, invitati sa sustina candidatii Partidului National  Liberal la alegerile europarlamentare.

Campania de strangere a semnaturilor in acest scop a fost  lansata de deputatii liberali, alaturi de cativa consilieri locali  ai partidului.

Demersul lor are si un alt scop - acela de a aduna cat mai multe  semnaturi care sa ii determine pe cei de la putere sa demareze  demersurile pentru constructia Autostrazii Iasi - Targu Mures.

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Thursday, 07 March 2019 20:10

USR nu poate merge cu PLUS

Biroul Electoral Central a respins joi cererea de  înscriere a Aliantei USR PLUS, se arata  într-un comunicat de presa al formatiunii  conduse de Dacian Ciolos. Ambele partide au solicitat înregistrarea presedintilor la Tribunalul Bucuresti, dar pâna acum nu au  primit o decizie definitiva. Pentru acest motiv, BEC a respins cererea de înregistrare  a Aliantei.

Published in ȘTIRI VIDEO
Thursday, 07 March 2019 20:07

#ȘIEU capătă adepți din lumea sportului

#Sieu incepe sa aiba din ce in ce mai multi  adepti. Problema autostrazilor a devenit  din ce in ce mai stringenta pentru  societatea civila. Ceea ce face ca #sieu sa  capete o amploare din ce in ce mai mare pe zi  ce trece. Oameni din mai multe ramuri  sportive s-au alaturat si ei miscarii, printre  acestia se numara si antrenorul Politehnicii  Iasi, Flavius Stoican si fostul capitan al alb- albastrilor, Andrei Cristea.

Published in ȘTIRI VIDEO

Isi vor jura dragoste eterna chiar de Ziua Internationala a Femeii. Sase perechi de indragostiti au ales sa isi ofieze casatoria civila chair in ziua de 8 martie, atunci cand  este marcata Ziua Internatiomala a  Femeii.

Published in ȘTIRI VIDEO
Thursday, 07 March 2019 20:01

Goana după flori

Florile de primavara, aranjamentele si  martisoarele sunt principalele cadouri  care vor fi oferite doamnelor si  domnisoarelor pentru ziua lor. Ca in fiecare  an, de 8 Martie, comerciantii pregatesc  cele mai frumoase buchete pentru a  sarbatori Ziua Femeii asa cum se cuvine. Ce  spun cumaparatorii? Ca preturile sunt ceva  mai mici comparativ cu cele din anii trecuti si  ca isi vor surprinde partenerele cu buchete  speciale.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 4