Items filtered by date: Tuesday, 15 January 2019

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

Items filtered by date: Tuesday, 15 January 2019

Muzeul ”AVOCAT ALDEA N. NEAGOE” - “CONSULATUL ARTEI IESENE”

Published in ȘTIRI VIDEO

Facturi mai mici pentru toti iesenii care colecteaza selectiv deseurile. De1 ianuarie, Salubris SA practica tarife distincte pentru gestionarea deseurilor, dar emite si sanctiuni in cazul in care beneficiarul serviciului nu separa in mod corespunzator deseurile. Pe 20 decembrie 2018, in cadrul sedintei Consiliului Local al Municipiului Iasi a fost aprobata tarifarea diferentiata a serviciului de salubritate in cazul clientilor care colecteaza separat deseurile reciclabile, fata de clientii care colecteaza toate deseurile in amestec.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sustinuti de ONU! Municipiul Iasi a aderat la Platforma SDG - Cities Leadership lansata anul trecut de Organizatia Natiunilor Unite pentru a sustine mai multe orase in atingerea obiectivelor de dezvoltare durabila. Timp de patru ani, Iasul va primi o finantare de circa un milion de euro anual, bani pe care poate sa-i foloseasca la participarea in cadrul targurilor si expozitiilor internationale, dar si la forumurile economice si de investitii.

Published in ȘTIRI VIDEO

Numarul tentativelor de suicid este intr-o continua crestere. Ingrijorator este faptul ca tot mai multe victime au varste de pana in30 de ani. Doar in primele doua saptamani ale acestui an, nu maiputin de 20 de persoane au fost aduse in stare foarte grava la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi. Care sunt motivele pentru care aceste persoane intentioneaza saisi puna capat zilelor, veti vedea in materialul ce urmeaza.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei!  In biserica ortodoxa, pe 16 ianuarie sunt pomeniti Sfintii Pevsip, Elasip si Mesip. Romano-catolicii il venereaza p[e Sfantul papa Marcel.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sa nu uitam de "poetul national"!Nasterea poetului national, Mihai Eminescu  a fost marcata la Iasi printr-o serie de evenimente culturale. Acestea au debutat la teiul marelui poet din Copou prin depuneri de coroane, iar reprezentantii unor importante institutii din Iasi au tinut alocutiuni prin care au punctat importanta operei lui Mihai Eminescu pentru literatura romana.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

Invata de mici cine a fost Mihai Eminescu! Copiii de la Gradinita cu Program Prelungit 16 au discutat despre cine a fost Mihai Eminescu, pentru cine scria poezii si de ce este acesta numit "poetul national".

Published in ȘTIRI VIDEO

Ceremonie impresionanta la Scoala gimnaziala din Lunca Cetatuii, comuna Ciurea. Unitatea de invatamant a primit numele comandorului Alexandru Catuneanu, cel care, acum 101 ani, s-a aflat in trenul mortii. Atunci, pe data de 13 ianuarie 1917, a avut loc cea mai mare catastrofa feroviara din Roimania, iar pe lista celor aproximativ 1.000 de morti a fost si Alexandru Catuneanu.La ceremonie au fost prezenti militari de la Fortele Navale Romane, iar invitat special a fost stranepotul comandorului.

Published in ȘTIRI VIDEO

Au scapat de crivat si au dat de ploaie si vant puternic! De la sosirea in cantonament trupa lui Flavius Stoican se confrunta cu o alta problema de ordin meteorologic. Primul meci amical pe care Politehnica Iasi ar fi trebuit sa il sustina in cadrul stagiului de pregatire a fost amanat cu 24 de ore din cauza ploii abundente si a vantului extrem de puternic. Alb-albastrii vor sta in cantonament pana pe 24 ianuarie, cand este programata revenirea in Romania.

Published in ȘTIRI VIDEO

Vrea sa o duca pe Politehnica in playoff! Abia inrolat in trupa alb-albastra, Florin Gardos se gandeste deja la un viitor indelungat in tricoul Politehnicii Iasi. Fostul fundas al Stelei isi doreste ca acest nou inceput sa reprezinte pentru el si revenirea in echipa nationala a Romaniei, acolo unde Gardos reprezenta nu de mult unul dintre stalpii de rezistenta ai apararii. Florin Gardos a venit imprumut pana in vara in capitala Moldovei, insa in cazul in care va confirma asteptarile antrenorului Flavius Stoican, acesta si-ar putea prelungi sederea la Iasi pentru macar inca un sezon.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 2