Items filtered by date: Monday, 03 December 2018

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

Items filtered by date: Monday, 03 December 2018
Monday, 03 December 2018 20:39

RURALIS - Invitat: Liviu BULGARU

 

Published in RURALIS

DEZBATEREA ZILEI - SĂRBĂTOAREA LUMINII ȘI A MINUNILOR, HANUKA

Invitați:

rabin avocat Josef WASSERMAN - Asociația Israelienilor Originari din România

Cătălin DANCU - consulul general al României la NewYork

Published in Dezbaterea zilei

 

CONTRAATAC - ADEVĂRUL ÎNCEPE SĂ IASĂ LA IVEALĂ!

Invitați:

Cătălin ANECHITOAIEI - suporter

Cristian OLAR - suporter

 

 

 

 

 

 

 

Published in Contraatac
Monday, 03 December 2018 18:36

Petrecem in stil romanesc

"La Cumatru" s-a sarbatorit romaneste! Cei care au ales sa sarbatoreasca Ziua Nationala a Romaniei la Restaurantul "La cumatru" au avut parte de o atmosfera cu totul aparte, cu bucate alese si cu muzica din folclorul romanesc.

Published in Eveniment

Salarii exorbitante... rezultate invers proportionale. Asociatul Politehnicii Iasi impreuna cu staff-ul adus in aceasta vara la Iasi au cheltuit in mai putin de jumatate de an de la sosire sume colosale. Doar directorul general al gruparii din Copou a ridicat pana in prezent salarii, deconturi, chirii si utilitati in valoare totala de 155.629 de lei. In plus directorul sportiv pare a fi de doua ori angajat avand doua surse de venit din acelasi loc, un contract de munca, pe persoana fizica si un al doilea de colaborare pe persoana juridica.

Published in ȘTIRI VIDEO

"Blocul Fantoma" va fi demolat. Expertiza tehnica efectuata la blocul M2, cunoscut ca "Blocul Fantoma", arata ca acesta este o constructie cu risc seismic ridicat. Totodata, reabilitarea blocului ar ajunge la 80 la suta din costul unei constructii noi. Consilierii locali au decis sa aprobe bugetul pentru cumpararea a 20 de apartamente din acest bloc de la proprietari, ramanand sa fie decisa soarta a inca 21 de garsoniere.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sunt sanse mari sa mai avem inca doua zile libere. Acestea ar putea fi pe 24 si 31 decembrie. In aceste conditii romanii vor avea o minivacanta de cinci zile cu prilejul Craciunului si a Anului Nou.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei! Pe 4 decembrie, in bisericile ortodoxe este pomenit Sfantul Cuvios Ioan Damaschin. Romano-catolicii, in aceeasi zi, il venereaza pe Fericitul Adolf Kolping.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

A trecut un secol! Un secol de cand a avut loc Marea Unire de la 1 decembrie 1918. La 100 de ani, mii de ieseni au participat la manifestarile dedicate acestui unic eveniment.

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 3