ruxandra

ruxandra

ruxandra

Tot mai multe persoane au ajuns în ultimele zile la Spitalul de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva“, cu simptome ale bolilor specifice sezonului rece.

Tot mai multe persoane au ajuns în ultimele zile la Spitalul de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva“, cu simptome ale bolilor specifice sezonului rece.

Liderii PMP şi USR au răspuns invitaţiei liberalilor şi s-au întâlnit la o reuniune a PNL Iaşi. Cu toţii au fost de acord cu ideea unui parteneriat pentru proiectele Iaşului. Pe de altă parte, la şedinţa PNL s-a stabilit că liberalii vor merge cu Marius Bodea candidat la conducerea Primăriei Iaşi.

Experienţa lui Ovidiu Scutelnicu la Iaşi a fost extraordinară, şi câte ceva din aceasta merită amintit.

Primăria Piatra-Neamţ a câştigat o finanţare pentru un proiect de realizare de reţele de internet gratuit în zone publice urbane, potrivit unui comunicat de presă remis, luni, AGERPRES, de administraţia locală.

LAURA BRETAN, COSTEL BUSUIOC și PER-ERIK HALLIN – fost pianist în trupa lui Elvis Presley – cântă pentru susținerea copiilor cu dizabilități și a părinților acestora.

Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Iaşi (CJRAE), prin Centrul Logopedic Interşcolar şi Serviciul de Evaluare şi Orientare Şcolară şi Profesională, organizează mai multe evenimente destinate copiilor cu cerinţe educaţionale speciale din mediul rural. „Împlineşte un vis! Schimbă o lume!“ este un proiect înscris în Strategia Naţională de Acţiune Comunitară, CJRAE, în parteneriat cu Ateneul din Iaşi urmând să organizeze două evenimente, pe 13 şi 18 decembrie, destinate promovării unor valori precum empatia, acceptarea sau respectul pentru celălalt.

Incendiul s-a produs din cauza unui calorifer electric. Au ars, dar sunt în afara pericolului vital, atât ginerele, cât şi soţia şi mama soacră.

Arhiva Iasi TV Life

« December 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31