ruxandra

 

 

ruxandra

ruxandra

Două treimi din porcii din Pomârla din judeţul Botoşani au fost sacrificaţi în gospodării după apariţia focarelor de pestă porcină africană, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, primarul comunei, Dumitru Chelariu.

Prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, propune darea în funcţiune în regim de urgenţă a depozitului ecologic de deşeuri de la Moara, iar în acest sens a convocat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) pentru 19 februarie pentru a se lua o decizie.

Un muncitor în vârstă de 56 de ani, angajat al unei fabrici de rulmenţi, din Bârlad, a murit astăzi, după ce a căzut accidental într-un canal din incinta unităţii în care lucra, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

Cel care a reuşit să îl dea pe mâna Poliţiei pe acest bărbat ce pare a fi un obsedat sexual a fost un părinte exasperat. Oamenii legii l-au trimis pe bărbatul de 1,30 m la o expertiză psihiatrică, la Institutul „Socola“.

Săptămâna a început cu vreme de primăvară, dar se termină cu viscol. Peste câteva zile, trecem de la aproape 20 de grade, la temperaturi cu minus. Se intorc ninsorile încă de vineri, iar în weekend, se instalează gerul. 

Situaţia scandaloasă a falsurilor din România continuă. După medici, voluntari medicali şi fizicieni, a venit rândul inginerilor. Facultatea de Geodezie a Universităţii de Construcţii din Bucureşti a trimis în câmpul muncii 30 de falşi ingineri.

În fiecare an, pe 24 februarie românii sărbătoresc Dragobetele, adică sărbătoaresc ziua zeul tinereții, al veseliei dar și al iubirii. Din botrâni se spune: “Azi e Dragobetele, se săruta fetele”.

Alexandra a cerut îndurare pentru iubitul ei, după ce fusese muilată de el. Câteva luni mai târziu, tânăra a murit într-un mod cumplit, ucisă cu un tac de biliard de cel pentru care a trecut peste orice, doar ca să-l scape de închisoare.

Arhiva Iasi TV Life

« February 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28