Items filtered by date: Friday, 31 August 2018

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Friday, 31 August 2018

Stoican vrea neaparat victoria! FC Politehnica are o singura varianta pentru partida impotriva celor de la Chiajna si aceea este victoria. Antrenorul Flavius Stoican va opera mai multe modificari in primul 11 pe care il va alinia la start in meciul de luni. Din lotul extins vor face parte si jucatori proaspat sositi precum Enoh si Bekui. Politehnica Iasi si Concordia Chiajna se vor confrunta luni 3 septembrie, de la ora 21.00.

Published in ȘTIRI VIDEO

Fotbal pentru cei mici! Pe 30 si 31 august, Complexul Sportiv „Emil Alexandrescu" din Copou a gazduit „Iasi Summer Cup 2018", turneu organizat de clubul Politehnica Iasi, în parteneriat cu Federatia Româna de Fotbal si Asociatia Judeteana de Fotbal Iasi. Ajunsa la a V-a editie, competitia a fost rezervata copiilor cu vârsta de 12 ani respectiv, grupele 2006 si a reunit la start sase echipe împartite în doua grupe. La ceremonia de premiere a fost prezent la Iasi si presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu.

Published in ȘTIRI VIDEO

Incepe programul "Litoralul pentru toti". Acesta va fi lansat de pe 3 septembrie. Programul "Litoralul pentru toti" incepe la 3 septembrie, cu preturi incepand de la 150 lei, iar biletele se pot cumpara si cu vouchere de vacanta. Peste 50 de hoteluri s-au inscris in program, in timp ce altele, au refuzat rezervarile in septembrie din cauza lipsei de personal.

Published in ȘTIRI VIDEO

Vom avea Muzeu de Arta Contemporana! Peste 21 de milioane de lei vor fi investiti in reabilitarea si renovarea Baii Turcesti, cladire in care va fi deschis primul Muzeu de Arta Contemporana din Iasi. Chiar in urmatoarea perioada vor incepe lucrarile de reabilitare si restaurare iar firma executanta este din Italia. Investia se va face din printr-un proiect finantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Published in ȘTIRI VIDEO

Ateneu in oras! Proiectul care a devenit deja o traditie pentru institutia de cultura ieseana, ii aduce pe actori mai aproape de ieseni. Pe tot parcursul lunii septembrie, trupa Ateneului va sustine spectacole in mai multe locuri din oras precum fostul Teatru Evreiesc, Parcul Voivozilor, Esplanada Oancea, Parcul Copou sau parcarea Strandului Municipal.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei! Pe 1 septembrie, crestinii ortodocsi sarbatoresc inceperea anului bisericesc. Credinciosii romano-catolicii il venereaza in prima zi din luna septembrie pe Sfantul Egidiu.

Published in ȘTIRI VIDEO

A fost un cunsocut agrochimist roman. A fost primul decan al Facultatii de Stiinte Agricole din Chisinau. A fost ales post-mortem membru al Academiei Romane. In cadrul poriectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre Haralamb Vasiliu.

Published in ȘTIRI VIDEO

Masuri suplimentare la frontiera Romaniei cu Bulgaria. Pentru a evita introducerea in tara vecina a virusului pestei porcine africane, autoritatile din Bulgaria au luat o serie de masuri. In primul rand, romanii nu au voie sa treaca frontiera cu produse din carne de porc. Anuntul a fost facut de catre reprezentantii Ministerului Afacerilor Externe.

Published in ȘTIRI VIDEO

Consilierii locali sunt nemultumiti de activitatea politistilor locali. Acestia spun ca pe strazi sunt foarte multi cersetori. Si asta nu este singura problema. Zgomotul din zona Agronomiei si lipsa politistilor locali din preajma scolilor au fost doar cateva dintre aspectele discutate in cadrul sedintei ordinare a Consiliului Local Iasi.

Published in ȘTIRI VIDEO

Numarul autoturismelor creste de la an la an. Este si motivul pentru care gasirea unui loc de parcare este o adevarata aventura. Mai ales in centrul orasului, unde parcarile sunt mereu ocupate iar soferii sunt nevoiti sa caute minute in sir un loc liber. Autoritatile locale promit ca in viitor apropiat vor creste numarul locurilor d eparcare. In plus, se doreste scoatera din Iasi a vehiculelor inactive.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« August 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31