Items filtered by date: Saturday, 06 October 2018

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Saturday, 06 October 2018

Sfintii zilei! Pe 7 octombrie, in bisericile ortodoxe Sfintii Mucenici Serghie si Vah. Romano catolicii vorbesc pe 7 octombrie despre Sfanta Fecioara Maria, regina Rozariului.

Published in ȘTIRI VIDEO

Târgul universitar RIUF (Romanian International University Fair) va ajunge la Iaşi pe data de 11 octombrie, tinerii având posibilitatea să afle informaţii despre programele de licenţă şi masterat de la peste 100 de universităţi şi instituţii educaţionale din 15 ţări, printre care UK, Olanda, Irlanda, Spania, Franţa, Belgia, SUA sau Elveţia.

Published in Eveniment

Medicii de la Institutul de Gastroenterologie şi Hepatologie de la Spitalul „Sfântul Spiridon“ din Iaşi au pornit ieri, printr-o conferinţă de presă, o campanie de eliminare a hepatitei virale de tip C şi B. 

Published in Sănătate

Zilele trecute, echipe de medici de la Iaşi s-au deplasat la Piatra Neamţ de unde au prelevat mai multe organe care vor salva viaţa mai multor pacienţi aflaţi pe listele de aşteptare.

Published in Sănătate

Lucrările la un nou pod peste Bahlui vor începe săptămâna viitoare. În acest sens, Primăria a semnat un contract cu Geiger Transilvania SRL, firmă care şi-a adjudecat licitaţia. Firma din judeţul Mureş va construi un pod cu patru benzi carosabile în zona fostului stadion Constructorul, lângă ştrand. Podul va face legătura între str. Sarmisegetuza şi str. Sofia Nădejde. 

Published in Local
Saturday, 06 October 2018 08:27

Traficul rutier de Sfanta Parascheva

De sărbătorile Iaşului prilejuite de Hramul Sfintei Cuvioase Parascheva în municipiu circulaţia rutieră nu va fi oprită pe nicio stradă, a dat asigurări vineri, edilul Mihai Chirica.

Published in Local

Autorităţile locale şi centrale decid, în această perioadă, soarta Spitalului „Sf. Spiridon“, în contextul înfiinţării Spitalului Regional de Urgenţă (SRU). O primă discuţie în acest sens a avut loc zilele trecute, la Ministerul Sănătăţii.

Published in Local

Un număr de 18.951.721 de alegători sunt aşteptaţi sâmbătă şi duminică la urne, la referendumul pentru revizuirea Constituţiei, în sensul redefinirii familiei ca fiind căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie.

Published in Eveniment

Începe reabilitarea Muzeului “Vasile Pogor”, sediul societății literare “Junimea” și al revistei “Convorbiri literare”.

Published in Eveniment

În scopul executării unor legături la rețeaua publică de apă potabilă, marți 9 octombrie 2018, în intervalul orar estimat 09.00 – 15.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii de pe străzile Nicolae Oblu, Bucovinei, Ion Nistor, Iancu Flondor, Cimitirul Evreiesc, aleea Cimitirul Evreiesc, Elisabeta Rizea, aleea Elisabeta Rizea, Eudoxiu Hurmuzachi și cartierul ”Platoul Însorit”.

Published in Eveniment
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« October 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31