Items filtered by date: Friday, 05 October 2018

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Friday, 05 October 2018

S-a intergrat perfect la Poli! Dylan Flores a ajuns in aceasta vara la Iasi si deja ii considera pe alb-albastri a doua sa familie.Ii place atmosfera din vestiar, ritmul de joc din fotbalul romanesc si a invatat deja cateva cuvinte de baza in limba romana, atat cat sa se poata descurca. Flores isi doreste sa faca performanta pentru a bucura suporterii ieseni si munceste in fiecare zi pentru a obtine impreuna cu colegii sai a doua calificare consecutiva in playoff-ul Ligii 1.

Published in ȘTIRI VIDEO

Ziua Internationala a Educatiei a fost marcata si la Iasi! Elevii de la Scoala Gimnaziala "Alecu Russo" au participat la o activitate numita "O floare pentru dascalul meu", eveniment organizat cu scopul de a-i face pe tineri sa constientizeze rolul profesorilor in viata si formarea lor. Mai exact, acestia au avut de colorat o floare si sa i-o dedice simbolic profesorului preferat.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sarbatoare mare la o institutie de prestigiu din Iasi.Colegiul National Costache Negruzzi a implinit 123 de ani de existenta, si, ca in fiecare an, aici au fost avut mai multe manifestari. Pe langa actiunea de premiere a elevilor care au obtinut premii importante la concursuri, olimpiade si la evaluarea nationala, un moment important a fost cel al dezvelirii unei plãci comemorative, în cadrul proiectului "Traseul Memoriei", lansat de Primãria Municipiului Iasi.

Published in ȘTIRI VIDEO

Colegii centenare. De Ziua Internationala a Profesorului, la Iasi, in sala mare a Palatului Roznovanul, s-au adunat profesori si elevi din 30 de colegii centenare din intreaga tara. Initiativa apartine colegiului national "Mihai Eminescu" din Iasi, pentru a marca importanta scolii romanesti in timpul primului razboiu mondial si dupa Marea Unire. 

Published in ȘTIRI VIDEO

Invitat de marca la Festivalul International de Literatura si Traducere Iasi.  Autoarea seriei de mare succes „Divergent", Veronica Roth, a  venit la Iasi. Pentru ca a ajuns numarul 1 in topul „New York Times" al mai bine vanduti autori, pentru seria „Divergent" (Divergent, Insurgent, Experiment), scriitoarea a dezvaluit amanunte despre ultimele aparitii editoariale care s-au bucurat de un succes enorm in randul publicului.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei! Pe 6 octombrie, in biserica ortodoxa este praznuit Sfantul Apostol Toma. Romano-catolicii il venereaza pe Sfantul Bruno.

Published in ȘTIRI VIDEO

A scris si coordonat lucrari de referinta in plan national si international pe teme de pedagogia artei. O lucrare de-a sa a fost tradusa in engleza, franceza dar si ... chineza. In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre profesorul George Vaideanu.

Published in ȘTIRI VIDEO

Se investeste in modernizarea de strazi. primaria aloca aproape 35 de milioane de lei pentru asfaltarea mai multor artere din oras. Cei mai bucurosi, vor fi cu siguranta cei care locuiesc pe aleea si pe strada Strugurilor. Acestia s-au revoltat de nenumarate ori dupa ce au primit doar promisiuni.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

Un nou pod peste raul Bahlui. Acesta va face legatura dintre cartierele Alexandru cel Bun, Dacia si Cicoarei. Prin realizarea acestei investitii, cei din conducerea orasului spun ca intreaga zona se va dezvolta extrem de repede. Exista deja solzicitari pentru amenajarea de zone de productie sau ridicarea de imobile.

Published in ȘTIRI VIDEO

Aproape un milion de calatori. Aeroportul Iasi va inregistra saptamana viitoare un milion de calatori care au zburat din Iasi de la inceputul anului 2018. Cifrele pentru luna august si septembrie, arata ca in orele de dimineata erau peste 1.000 de pasageri in terminalul international. Astfel, Iasul a intrecut deja Timisoara la numarul de calatori, iar pentru a face fata fluxului mare in curand va fi deschis un nou terminal pentru cursele internationale.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 3

Arhiva Iasi TV Life

« October 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31