Items filtered by date: Tuesday, 30 October 2018

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Tuesday, 30 October 2018

A fost Rock'N'Iasi. Editia din acest an a adus la Iasi renumite trupe rock atat din tara cat si de peste hotare. Au fost zile in care iubitorii de rock s-au simtit perfect.

Published in ȘTIRI VIDEO

A iesit la vanatoare. Emil Ionescu, fotograf de wildlife a surprins o pisica salbatica ce a iesit la vanatoare. Imaginile au fost surprinse in padurea de la Dobrovat.

Published in ȘTIRI VIDEO

Rugby-ul, o bucurie pentru seniori, dar mai ales pentru copii. La Iasi a avut loc a doua editie a "Turneului Corturilor", o competitie la care participa copii cu varste sub 12 ani, dar si seniori, fosti jucatori ai sportului cu balonul oval. Putem vorbi de o competitie ampla, deoarece la aceste intreceri se aduna sportivi din Suceava, barlad, Focsani, Bucuresti, dar si Chisinau.

Published in ȘTIRI VIDEO

O noua materie pentru elevii de liceu. Un deputat liberal propune studierea in liceu a unei noi materii, in contexul stirilor false. Prin introducerea noii materii, adolescentii vor invata cum sa identifice o stire falsa, cum sa verifice stirile din mai multe surse si cum pot filtra informatii care au ca scop final ingradirea si amenintarea unor drepturi fundamentale.

Published in ȘTIRI VIDEO

A fost un renumi agronom roman. Este autorul a peste 120 de lucrari stiintifice. In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre agronomul Alexandru Lazar.

Published in ȘTIRI VIDEO

Au trecut trei ani de la Colectiv.Tragedia care a zguduit Romania in toamna anului 2015 nu a fost uitata de nimeni. La fix trei ani de la tragicul eveniment, managerul Ateneului din Iasi, Andrei Apreotesei a tinut sa vorbeasca despre modul in care s-a derulat ancheta. Managerul institutiei iesene a dorit sa adreseze un mesaj si supravietuitorilor incendiului devastator.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei! Pe 31 octombrie, in bisericile ortodoxe este pomenit Sfantul Mucenic Epimah. In bisericile romano-catolice, in ultima zi din luna octombrie este venerat sfantul Alfons Rodriguez.

Published in ȘTIRI VIDEO

Un nou episod in razboiul declaratiilor dintre primarul Mihai Chirica si deputatul PNL Marius Bodea. Liberalii acuza administratia primariei Iasi ca vrea sa aprobe prin Consiliul Local un schimb de terenuri care ar fi pagubos pentru municipiul Iasi. In replica, primarul spune ca Marius Bodea din nou este neinformat, iar pe terenul obtinut ar urma sa fie construit un edificiu de cultura.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

A fost lansata campania "Un milion pentru Unire". In urmatoarele sase luni, initiatorii proiectului doresc sa stranga din toata tara cel putin 500.000 de semnaturi. Motivul - organizarea unui referendum prin care Constitutia sa fie modificata iar Romania sa se uneasca cu Republica Moldova. Primul care si-a dat adeziunea a fost primarul Iasului Mihai Chirica.

Published in ȘTIRI VIDEO

 

DAREA DE SEAMĂ - SCHIMBĂRI ÎN PROCESUL DE ADOPȚIE

Invitat: Manuela AMARIEI - coordonator Compartiment Adopții DGASPC Iași

 

Published in Darea de seama
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« October 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31