Items filtered by date: Monday, 29 October 2018

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Monday, 29 October 2018

FC Politehnica Iasi va intalni Viitorul in Cupa Romaniei. Castigarea acestui meci ar duce-o pe Poli in sferturile de finala ale competitiei. Pentru ca iesenii nu traverseaza nicicum o perioada buna, alb-albastrii au si mai mare nevoie de un rezultat pozitiv in acest meci pentru a lua o gura de oxigen atat de necesara. Meciul dintre FC Politehnica Iasi si Viitorul Constanta va avea loc marti, 30 octombrie, de la ora 21.45.

Published in ȘTIRI VIDEO

Au alergat pentru o cauza a comunitatii! Peste 1.500 de persoane, atat din Iasi cat si din alte 6 tari, au participat la Maratonul International Iasi organizat de Serviciul Voluntar de Ambulanta. Toti banii rezultati din organizarea competitiei sportive sunt dedicati pentru infiintarea a 5 puncte de prim ajutor in cartierele din Iasi. Suma necesara aproape a fost colectata, iar sportivii au fost numai zambet.

Published in ȘTIRI VIDEO

Proiect educativ la Scoala "Alecu Russo"! "Scoala mainilor ce construiesc, nu lovesc" este un proiect demarat de catre Scoala Gimnaziala "Alecu Russo" si ii indeamna pe cei mici la creativitate. Mai exact, ei au avut de construit cateva o macheta a clasei pe diverse teme pentru a inlocui comportamentul agresiv din mediul scolar cu unul educativ.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sarbatoare la Universitatea Tehnica! In urma cu 70 de ani, la Iasi, lua fiinta Institutul Politehnic "Gheorghe Asachi", care cuprindea patru facultati printre care si cea de Mecanica. Astfel, momentul aniversar a fost marcat printr-un eveniment la care au luat parte nume importante din mediul academic si autoritati locale.

Published in ȘTIRI VIDEO

Pe 30 octombrie, in bisericile ortodoxe este pomenit Sfantul Apostol Cleopa. In aceeasi zi, romano-catolicii il venereaza pe Sfantul episcop Gerarg de Potenza.

Published in ȘTIRI VIDEO

Este autorul a peste 30 de cercetari stiintifice. A slujit invatamantul si stiinta geologica. In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre profesorul Pierre Jeanrenaud.

Published in ȘTIRI VIDEO

Profesorul Marin Burlea va ramane, fara indoiala, in memoriaa sute de mii de romani. A reusit adevarate minuni. Unul, doar unul dintre cazuri, este al Florentieni, fetita care la 4 ani si sase luni cantarea doar 5 kilograme. Asta dupa ce parintii au hranit-o numai cu pufuleti. Profesorul Marin Burlea a reusit minunea iar fetita si-a revenit.

Published in ȘTIRI VIDEO

Iasul si-a luat ramas bun de la cel supranumit "doctorul copiilor". A fost doctorul Marin Burlea, profesorul Marin Burlea, omul Marin Burlea, iar mii de oameni care l-au cunoscut si-au luat adio de la el. Cuvintele sunt prea sarace pentru a descrie toata emotia care i-a cuprins pe cei care au asistat la slujba oficiata in memoria sa. De aceea, lasam imaginile si pe ci pel care l-au cunoscut sa vorbeasca.

Published in ȘTIRI VIDEO

Hotelul Pleiada a participat cu un stand expozitional in cadrul Targului de Nunti "Ghid Mariaj", ce a avut loc in perioada 26-28 octombrie. Intr-o atmosfera relaxata si exclusivista, vizitatorii au reusit sa faca cunostinta cu serviciile unicului hotel de cinci stele din Iasi si zona Moldovei. Echipa manageriala propune in cadrul viziunii noi "Inspired by nature", un mixt modern de elegantã, intimitate si bun gust, toate pentru ca petrecerea sau sejurul la Hotelul Pleiada sa fie cat mai placuta. 

Published in Eveniment

 

DEZBATEREA ZILEI - ȘEDINȚĂ CU SCÂNTEI LA CJ

Invitat:Marius DANGĂ - consilier județean PNL

Published in Dezbaterea zilei
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« October 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31