Items filtered by date: Friday, 19 October 2018

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Friday, 19 October 2018
Friday, 19 October 2018 21:51

LUMINA ORTODOXIEI - TREZIREA LA REALITATE!

LUMINA ORTODOXIEI - TREZIREA LA REALITATE!

invitat: Pr. ic. stavr. Marian TIMOFTE - vicar administrativ Arhiepiscopia Iașilor

P01

P02

Published in Lumina Ortodoxiei

 

POLITICA LA IAȘI - POLITICA DUPĂ SĂRBĂTORILE IAȘULUI

invitat:Vasile CÎTEA - deputat PSD

 

Published in Politica la Iaşi

 

DEZBATEREA ZILEI - NOUTĂȚI LEGATE DE S.R.U.

Invitat: Petru MOVILĂ, deputat PMP

 

Published in Dezbaterea zilei

Competitie importanta de karate, la Iasi! In acest weekend Iasul devine capitala Karate-ului traditional. Peste 400 de copii se vor intrece in maiestrie in Sala Polivalenta, in doua zile pline probe interesante. Acest campionat se anunta a fi unul dintre cele mai mari gazduite vreodata de capitala Moldovei.

Published in ȘTIRI VIDEO

Continua campania de vaccinare! La inceputul saptamani a ajuns la Iasi a doua transa de vaccin antigripal ce consta in 35.800 de doze care vor fi utilizate pentru imunizarea persoanelor cu risc ridicat de imbolnavire. Repartizarea a inceput deja, dozele fiind distribuite la medicii de familie din judetul Iasi.

Published in ȘTIRI VIDEO

Care sunt regulile de circulatie, care sunt atributiile unui politist si care este comportamentul unui pieton. Sunt doar cateva aspecte pe care le-au discutat mai multi elevi cu politistii din cadrul Biroului Rutier. "Fii responsabil azi pentru maine!" este proiectul demarat la nivelul judetului Iasi, iar Scoala Gimnaziala "Elena Cuza" din Iasi impreuna reprezentanti ai Biroului Rutier au organizat evenimentul "Educatia rutiera intre risc si siguranta", cu scopul de a-i constientiza pe tineri cu privire la riscurile care pot aparea daca nu sunt respectate regulile de circulatie.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei! Pe 20 octombrie, in biserica ortodoxa este pomenit Sfantul Mucenic Artemie. Romano-catolicii o venereaza pe Sfanta Maria Bertilla.

 

 

Published in ȘTIRI VIDEO

A fost un cunoscut psalt, compozitor si profesor roman. A infiintat primul cor al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei. In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre profesorul Gheorghe I. Dima.

Published in ȘTIRI VIDEO

Un muzeu al literaturii romane! Consiliul Judetean a semnat contractul de finantare pentru refacerea si refunctionalizarea cladirii din strada Alecsandri 6, cunoscuta ca fiind fosta Chestura. Lucrarile de reabilitare au fost deja incepute, iar peste cateva luni de zile in cladire va fi gazduit un complex muzeal ce va include un muzeu al Pogromului din Iasi, un muzeu al Holocaustului, dar si cel mai mare Muzeu al Literaturii Romane din tara. Intregul proiect costa peste 16 milioane de lei.

Published in ȘTIRI VIDEO

Va pozati constant si urcati fotografiile pe retelele de socializare? Fara sa fiti constienti, puteti suferi de depresie, tulburare de personalitate si va poate lipsi si stima de sine. Specialistii din psihoterapie spun ca dependenta de selfiuri, numita selfitis, ia amploare in tara noastra si, de cele mai multe ori, nu constientizam ca avem o problema. Daca nu este tratata, obsesia de a ne face poze singuripoate deveni cronica si duce la izolare si probleme deadaptare in societate.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 3

Arhiva Iasi TV Life

« October 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31