Items filtered by date: Tuesday, 16 October 2018

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Tuesday, 16 October 2018

Fiecare meci este o finala pentru playoff! Antrenorul Flavius Stoican isi doreste ca elevii sai sa priveasca fiacare meci din campionat ca pe cel decisiv pentru accederea in playoff. Seriozitatea, concentrarea si daruirea sunt cuvintele de ordine in aceasta perioada la clubul din dealul Copoului, acolo unde staff-ul tehnic impreuna cu jucatorii lucreaza zilnic pentru acelasi obiectiv: o clasare in primele sase la finalul sezonului regulat. Prima reduta de doborat pentru trupa lui Stoican este bineinteles, CFR Cluj.

Published in ȘTIRI VIDEO

Mai mult transport public ecologic la Iasi! Consilierii locali au aprobat mai multe proiecte ce se refera la achizitionarea de autobuze si tramvaie ecologice din fonduri nerambursabile. Suma totala a investitiei este de 100 de milioane de euro, urmand sa fie procurate autobuze cu norma de poluare Euro6, autobuze electrice, autobuze care folosesc combustibili alternativi si tramvaie noi.

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Tuesday, 16 October 2018 19:28

DAREA DE SEAMĂ - PREVENIREA PESTEI PORCINE

 

DAREA DE SEAMĂ - INVESTITII LA SPITALUL DE RECUPERARE IASI

prof. dr. Gheorghe SAVUȚA - decan Facultatea Medicină Veterinară - USAMV IAȘI

 

 

Published in Darea de seama

Consumul de etnobotanice ia, din nou, amploare la Iasi. 5 minore au ajuns in stare grava la spital dupa ce au fumat o tigara in centrul de plasament in care erau internate. Copilele le-au spus medicilor ca si-au cumparat tigara din preajma scolii, cu 5 lei. Cazul a ajuns in atentia Politiei, care a deschis o ancheta. Si Directia pentru Protectia Copilului a deschis propria cercetare interna.

 

 

Published in ȘTIRI VIDEO

Ce inseamna securitatea in mediul online, ce trebuie sa facem in momentul in care ne sunt sparte conturile si cand trebuie sa ne dam seama ca este vorba despre o infractiune cibernetica? Sunt doar cateva dintre informatiile pe care le-auaflat elevii de la Liceul "Miron Costin" de la politistii. Evenimentul a facut parte din campania "Elev informat = Elev prevenit", iar scopul acestuia a fost cel de a-i informa pe tineri ce atitudine trebuie sa aiba in fata situatiilor de risc, pentru a nu fi o victima.

Published in ȘTIRI VIDEO

 

DEZBATEREA ZILEI - SĂRBĂTORI FĂRĂ ARTIFICII. DE CE?

Invitat: Mihai CHIRICA - primar Municipiul Iași

 

Published in Dezbaterea zilei

Sfintii zilei! In calendarul ortodox, pe 17 octombrie este pomenit Sfantul Proroc Osea. In aceeasi zi, romano-catolicii il venereaza pe Sfantul Ignatiu din Antiohia.

Published in ȘTIRI VIDEO

A fost un renumit medic chirurg roman, profesor la Facultatea de Medicina din Iasi. A fost intemeietor al scolii chirurgicale din Iasi. A fost medicul lui Mihai Eminescu. In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre profesorul Constantin Botez.

Published in ȘTIRI VIDEO

Punct final la sarbatorile Iasului! Cu bune, cu rele, organizatorii se pot lauda ca editia din acest an a fost una de succes. Poate lispa focului de artificii a fost singurul moment care a umbrit aceste sarbatori. Reprezentantii bisericii au primit, daca mai era nevoie, din nou, confirmarea ca Sfanta Parascheva uneste. Si parca pentru a ne da un semn, ultimul pelerin asezat la rand in acest an este ... Parascheva.

Published in ȘTIRI VIDEO

Super concert in Piata Palatului Culturii. Ultima zi a Sarbatorilor Iasului a adus la Iasi artisti de top atat din muzica rock cat si din cea dance.  Delia sau Compact sunt doar doua din numele grele care au urcat pe scena.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« October 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31