Sătul de singurătate, un bătrân din Vaslui s-a aşezat pe asfalt ca să-l calce maşinile

 

 

Sătul de singurătate, un bătrân din Vaslui s-a aşezat pe asfalt ca să-l calce maşinile

Written by  Mar 18, 2019

Sătul de singurătate, după ce copiii i-au plecat în străinătate, un bătrân din Oprișița, un sat în comuna Poienești, județul Vaslui, a decis să-şi pună capăt zilelor.

Bărbatul a fost surprins în timp ce era aşezat pe drumul naţional care duce spre Bacãu, chiar pe asfalt. Doar un noroc a fãcut sã nu fie lovit de maşinile autovehiculele din trafic.

"Pãrea mort. Am oprit crezând cã fusese lovit de masină şi abandonat. Am pus mâna pe el si s-a trezit", a povestit un şofer care l-a observat la timp şi l-a dus pe bãrbat în staţia de autobuz a comunei Poieneşti.

Câteva ore mai târziu, însă, bătrânul a fost gãsit de un alt şofer, tot pe asfalt.

"Spunea cã vrea sã moarã, cã nu mai are pentru ce sã trãiascã. Cred cã trece printr-o perioadã cruntã de depresie", a declarat pentru vremeanoua.ro un alt şofer.

"Lăsaţi-mă să mor!"

Cazul bãrbatului este cunoscut în comunã, pentru cã nu se aflã la primul gest de acest gen.

"Ar trebui sã-l închidã, sã-i facã un tratament, cã altfel îsi va lua viata. Eu asta cred cã intentiona, pentru cã l-am gãsit la ora 2:00, jos, pe asfalt, si întors, adicã cu spatele la directia de mers. Nu stiam ce se întâmplã, am oprit si l-am întrebat 'ce e cu tine?'.

Am tras de el, a zis 'lãsati-mã sã mor'. 'Ce ai pãtit? Hai sã chemãm salvarea, sã vedem ce ai'. 'Nu, cã nu am nimic', apoi a început sã spunã cã e singur, cã i-au plecat copiii în strãinãtate. Mi-a zis cã s-a asezat intentionat acolo, ca sã-l calce masinile. A zis cã voia sã-l calce din spate, ca sã nu-si vadã moartea", a povestit un alt şofer.

Acesta a sunat la 112, iar medicii sosiţi la faţa locului l-au transportat pe bărbat la secţia de Psihiatrie a spitalului judeţean.

Geo

Add comment


Security code
Refresh

Arhiva Iasi TV Life

« June 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30