Două persoane rănite şi un autoturism căzut într-un canal de acumulare, după o depăşire neregulamentară

DOPO POCO

 

 

Două persoane rănite şi un autoturism căzut într-un canal de acumulare, după o depăşire neregulamentară

Written by  Mar 01, 2019

Un autoturism înmatriculat în judeţul Brăila a căzut într-un canal de acumulare de pe marginea DN 24, după ce conducătorul acestuia, un bărbat în vârstă de 67 de ani, a efectuat o depăşire neregulamentară şi a intrat în coliziune cu o altă maşină.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, în autoturism se aflau cinci persoane, printre care şi un copil în vârstă de 9 ani, iar două dintre acestea au fost transportaţi la spital.

‘În accident au fost implicate două autoturisme. În timp ce o maşină, în care se aflau şoferul şi un pasager, încerca să pătrundă în curtea unui restaurant, cel de-al doilea autoturism a intrat în depăşirea mai multor maşini şi a intrat în coliziune cu primul autoturism. În urma impactului, cel de al doilea autoturism a fost proiectat într-un şanţ de acumulare. În maşină erau conducătorul auto de 67 de ani şi concubina acestuia, o femeie de 54 de ani şi o familie, soţ şi soţie, cu un copil de 9 ani, toţi cu domiciliul în judeţul Brăila. În urma evenimentului rutier, şoferul şi concubina acestuia au fost transportaţi la spital’, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Silvia Manta.

Şoferii ambelor autoturisme implicate au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Pe numele conducătorului auto din Brăila a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

(Sursa: Agerpres)

Geo

Add comment


Security code
Refresh

Arhiva Iasi TV Life

« June 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30