Cărți de identitate false, descoperite în bagajul și lenjeria intimă ale unui basarabean

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Cărți de identitate false, descoperite în bagajul și lenjeria intimă ale unui basarabean

Written by  Jan 03, 2018

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit ascunse în bagajul și lenjeria intimă ale unui cetățean din R. Moldova, două cărți  de identitate false, care urmau să fie folosite în Germania.

La sfârșitul săptămânii trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru a intra în ţară, conducând un microbuz, cetăţeanul din R. Moldova Nicolae C. în vârsta de 41 de ani.

În baza unei analize de risc pe linia migrației ilegale, poliţiştii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra persoanei și bagajelor sale, în urma căruia au fost descoperite, în lenjeria intimă și într-unul din bagaje, două cărți de identitate cu însemnele autorităţilor române, una având imprimată fotografia acestuia, iar cealaltă având imprimată fotografia unui alt bărbat.

Cu ocazia verificărilor specifice efectuate lucrătorii noştri au stabilit că documentele în cauză sunt false. 

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a procurat documentele de la un conațional, ale cărui date nu le cunoaște, plătind suma de 70 de euro și că atât el, cât și prietenul său, pe al cărui nume era realizată cea de-a doua carte de identiate, urmau să folosească documentele în Germania pentru a ocupa mai ușor un loc de muncă.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

 

 

(Sursa: politiadefrontiera.ro)

Add comment


Security code
Refresh

Arhiva Iasi TV Life

« July 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31