Un tânăr din Vaslui care ar fi încercat să violeze o minoră în seara de Revelion, bătut măr de mama fetei

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 88

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Un tânăr din Vaslui care ar fi încercat să violeze o minoră în seara de Revelion, bătut măr de mama fetei

Written by  Jan 03, 2018

Rudele au intrat în panică când, în prima zi au observat că fata de 17 ani, elevă la un liceu din Negreşti, județul Vaslui, cu rezultate foarte bune la învăţătură, avea un ochi vânăt. După ce au aflat ce s-a întâmplat au alertat de îndată Poliţia.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în seara de Revelion, în timp ce fata mergea spre casă împreună cu un văr de-al său, pe o uliţă, profitând de întuneric, un tânăr de 20 de ani i-a atacat și a târât-o pe adolescenta în curtea sălii de sport din sat, unde a încercat să o violeze.

Speriat verişorul fetei a alergat spre casă, anunţându-şi mătuşa de pericol. Mama fetei, o femeie de 40 de ani, s-a înarmat cu un cârlig metalic şi a fugit într-un suflet să-şi salveze fata.

În momentul în care a intrat în curtea sălii de sport, femeia şi-a găsit fiica luptându-se cu agresorul. Mama a sărit în ajutorul fetei şi a început să-l lovească pe bărbat cu cârligul. Năucit de loviturile femeii, tânărul de 20 de ani şi-a abandonat victima şi a fugit.

Mama fetei a povestit cã îl lovea pe agresor și tremura de fricã, gândindu-se cã o sã le batã pe amândouã.

Nici adolescenta de 17 ani, nici mama acesteia nu au dorit să depună plângere la poliţie pentru tentativa de viol.

Despre violator se stie cã a furat 8.000 de euro de la taicã-su, în urmã cu doi ani. A pierdut banii la pãcãnele, dupã care a fugit în Germania, în pribegie, de teama pãrintelui sãu. S-a întors acasã pe 31 decembrie 2017, decis sã-si îndeplineascã unele pofte reprimate în tãrile prin care a trecut.

Poliţiştii au deschis dosar penal în baza plângerii formulate de rude şi continuă cercetările în acest caz pentru a stabili împrejurările exacte ale agresiunii.

 

 

(Sursa: vremeanoua.ro)

Add comment


Security code
Refresh

Arhiva Iasi TV Life

« July 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31