FOTO. Un autoturism, lovit de tren în Vaslui: un tânăr de 30 de ani a decedat, alte două victime sunt în stare gravă

FOTO. Un autoturism, lovit de tren în Vaslui: un tânăr de 30 de ani a decedat, alte două victime sunt în stare gravă

Written by  Dec 15, 2017

Un grav accident feroviar s-a produs vineri, 15 decembrie, în judeţul Vaslui, la trecerea de nivel de cale ferată din localitatea Gara Roşieşti.

Un tânăr de 30 de ani, pasagerul care se afla în dreapta conducătorului auto, a fost declarat decedat. Acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Conducătorul auto este în comă. A fost preluat de un elicopter SMURD şi urmează a fi transportat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. 

Din primele cercetări, autoturismul în care se aflau doi bărbaţi şi o femeie a fost lovit de un tren de călători care se îndrepta în direcţia Vaslui- Bârlad, în jurul orei 9.35. În urma impactului, femeia de aproximativ 60 de ani, care se afla pe bancheta din spate, a fost proiectată prin parbriz pe liniile de cale ferată. Cei doi bărbaţi, conducătorul auto, un tânăr de 26 de ani, din localitatea Barboşi (Hoceni), şi cel de pe bancheta din dreapta a fost grav răniţi, rămânând încarceraţi în autoturism.

”A fost solicitat elicopterul SMURD pentru a prelua una dintre victime, care a suferit traumatisme craniene severe. Cea de-a doua victimă încarcerată se află în stop cardio respirator, se efectuează manevre de resuscitare”, a precizat prefectul Popica. Femeia care a fost aruncată din autoturism în urma impactului cu lovomotiva trenului, este contştientă, ea a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui. 

Victimele au fost descarcerate, două dintre ele sunt în stare de inconştienţă, o a treia cooperează, a precizat prefectul judeţului. Din primele date autoturismul implicat în accident se îndrepta spre localitatea Vutcani.

 

 

(Sursa: adevarul.ro)

Add comment


Security code
Refresh

Arhiva Iasi TV Life

« January 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31