Anchetă la Poliția Suceava după ce un ofițer s-a fotografiat la bere cu interlopul Adrian Corduneanu

 

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Anchetă la Poliția Suceava după ce un ofițer s-a fotografiat la bere cu interlopul Adrian Corduneanu

Written by  Oct 05, 2019

Poliția Județeană Suceava spune că a declanșat o anchetă după ce un ofițer de poliție de la Serviciul de Investigaţii a Criminalităţii Economice, fiu al primarului din Câmpulung Moldovenesc, apare într-o fotografie ciocnind o halbă de bere cu un cunoscut interlop din clanul Corduneanu, în timp ce se aflau la plajă. Fotografia a post postată pe Facebook chiar de către polițist.

Fotografia a fost postată pe Facebook chiar de polițist - Dan Negură de la Serviciul de Investigaţii a Criminalităţii Economice, fiul primarului din Câmpulung Moldovenesc -, însă după ce presa a preluat-o acesta a șters-o.

În fotografie polițistul apare alături de Adrian Corduneanu, cunoscut interlop din Iași. Cei doi sunt la plajă, stau pe şezlonguri şi ciocnesc câte o halbă cu bere.

Conducerea Poliției Județene Suceava a anunțat că a început o anchetă internă pentru a vedea care este relaţia polițistului cu interlopul.

"Conducerea Inspectoratului de Poliție Suceava a solicitat, de urgență, efectuarea de verificări după apariția fotografiei. Vrem să vedem în ce condiții a fost realizată acea fotografie și postată pe rețeaua de socializare. A fost declanșată cercetarea prealabilă, polițistul a fost audiat, ancheta fiind în derulare. Dacă din cercetarea disciplinară se vor evidenția aspecte de încălcare a codului deontologic sau alte abateri, vor fi sesizate organele competente”, a declarat corespondentului Mediafax Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Suceava.

Adrian Corduneanu este considerat unul dintre cei mai periculoşi interlopi români și a fost eliberat condiționat din penitenciar în luna aprilie, după ce a fost condamnat la 4 ani şi 8 luni de închisoare cu executare pentru şantaj.

Geo

Add comment


Security code
Refresh

Arhiva Iasi TV Life

« October 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31