VIDEO. Agenţi de la Rutieră, atacaţi cu topoarele, într-un sat din Suceava

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

VIDEO. Agenţi de la Rutieră, atacaţi cu topoarele, într-un sat din Suceava

Written by  Apr 29, 2019

Un bărbat din Strieşti, judeţul Suceava, a atacat poliţiştii de la Rutieră cu pietre şi topoare, în Noaptea de Înviere, după ce a fost prins băut la volan. Pentru a-l putea opri, oamenii legii au făcut uz de armă.

Vicepreşedinte Sindicatul Naţional al Poliţiştilor din România SNPR Decus, Bogdan Bănică, a postat, pe pagina sa de Facebook, imaginile de la intervenţia din Strieşti, judeţul Suceava, unde un şofer prins băut la volan, în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, s-a baricadat în curtea casei şi a început să atace poliţiştii cu pietre şi topoare. Pe imagini se vede cum poliţiştii îl roagă să iasă afară pentru a da explicaţii, însă acesta spune că nu vine. În tot acest timp, o femeie strigă şi spune că are un copil mic în casă.

La un moment dat, când bărbatul începe să atace cu pietre şi topoare, poliţiştii intră în forţă în locuinţă şi folosesc focuri de armă pentru a-l imobiliza pe individ. „Topor, atenţie topor! Lăsaţi toporul jos! Să lase toporul şi să vină să stăm de vorbă! Atenţie că aruncă! Nu te apropia că tragem! (...) Trebuie intrat! Culcat!”, se aud poliţiştii.

Scandalul a început după ce şoferul nu a oprit la semnalul poliţiştilor rutieri, a fugit şi s-a baricadat în curtea locuinţei. Pentru că agenţii de la Rutieră nu au reuşit să îl imobilizeze, a fost nevoie de intervenţia mascaţilor. Pentru prinderea şoferului şi a unui alt individ, poliţiştii au tras mai multe focuri de armă. Şoferul agresiv a fost încătuşat şi reţinut pentru ultraj, iar amicul său, care l-a ajutat să scape de poliţişti a fost rănit uşor, fiind dus la spital. Cazul a fost preluat de procurori care au deschis un dosar pentru ultraj.

 

Last modified on Monday, 29 April 2019 07:32
Geo

Add comment


Security code
Refresh

Arhiva Iasi TV Life

« September 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30