Ministrul de Finanţe promite banii pentru finalizarea centurii Sucevei şi finanţare fără discrimare a UAT-urilor

 

 

Ministrul de Finanţe promite banii pentru finalizarea centurii Sucevei şi finanţare fără discrimare a UAT-urilor

Written by  May 07, 2018

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, le-a dat asigurări primarilor social-democraţi prezenţi la şedinţa Comitetului Executiv Judeţean al PSD Suceava, de la Dumbrăveni, că, la rectificarea bugetară din iulie, cei care au primit de la Ministerul Finanţelor sume sub nivelul bugetului anului 2017 vor primi şi restul banilor până la nivelul anului trecut, iar pentru anul viitor, legea bugetului de stat va suferi unele modificări, astfel încât să nu existe niciun UAT defavorizat.

Totodată, Teodorovici i-a asigurat că vor fi găsite soluţii concrete şi imediate pentru rezolvarea problemelor primăriilor ce se află în situaţia de a le fi blocate conturile din cauza neplăţii ratelor la împrumutul pentru proiectul ”Suceava, Utilităţi şi mediu la standarde europene”.

Ministrul Finanţelor a spus, de asemenea, că, în urma discuţii avute cu ministrul transporturilor, Lucian Şova, l-a încredinţat pe acesta că îi va oferi resursele financiare necesare pentru realizarea, în acest an, a şoselei de centură a municipiului Suceava şi a reabilitării drumurilor naţionale DN 18 şi DN 17 A.

De asemenea, Teodorovici i-a anunţat pe cei prezenţi că, până la sfârşitul acestei sesiuni parlamentare, vor fi adoptate două legi extrem de importante pentru primari, respectiv cea a achiziţiilor publice şi cea a parteneriatului public-privat.

Teodorovici a preluat, totodată, sugestii ale primarilor prezenţi şi i-a asigurat că acestea îşi vor găsi finalitatea în proiecte legislative susţinute de ministerul pe care îl conduce.

(Sursa: Agerpres)

Geo

Add comment


Security code
Refresh

Arhiva Iasi TV Life

« May 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31