VIDEO. Cerb carpatin filmat la Suceava în gospodăria unui muntean

VIDEO. Cerb carpatin filmat la Suceava în gospodăria unui muntean

Written by  Mar 23, 2018

Un cerb a intrat în curtea unui bărbat din comuna Breaza, judeţul Suceava, unde şi-a găsit partener de joacă un cal cu care a alergat prin gospodărie. 

Silvicultorii de la Ocolul Silvic Breaza, judeţul Suceava, au surprins o scenă mai deosebită. Un cerb a pătruns în curtea unui localnic, unde şi-a găsit un partener de joacă un cal, cu care a alergat prin zăpada mare de peste jumătate de metri.

„Scenă inedita surprinsă de colegii noştri de la Ocolul #Silvic #Breaza, din cadrul Direcţiei Silvice #Suceava. Aceştia au filmat un cerb care a pătruns accidental în curtea unei persoane fizice şi care şi-a găsit, ca partener de alergat, un cal aparţinând persoanei în cauză. Niciunul din cele două animale nu a fost rănit, iar cerbul a fugit în pădure”, se arată pe pagina de Facebook a celor de la Romsilva.

Oamenii s-au arătat surprinşi de faptul că animalul a ajuns să intre nestingherit în curtea localnicului din Breaza, mulţi dintre ei încercând să explice faptul că din cauza foamei tot mai multe animale sălbatice coboară din munţi şi păduri spre comunităţi locuite de oameni.

„Vin după mâncare. Toate animale sălbatice ies din habitatul lor doar pentru că le este foame. CLAR!! Pe vremuri se puneau sare şi mâncare. Cu asta se ocupau vînători printre altele”, a precizat Florenţa Costache.

 

 

 

 

(Sursa: adevarul.ro)

Add comment


Security code
Refresh

Arhiva Iasi TV Life

« January 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31