Liviu Dragnea laudă, de la Sucevița, guvernarea și spune că PSD poate câștiga alegerile prezidențiale din 2019

 

 

Liviu Dragnea laudă, de la Sucevița, guvernarea și spune că PSD poate câștiga alegerile prezidențiale din 2019

Written by  Jan 11, 2018

Potrivit unui comunicat al PSD Suceava, în cadrul ședinței CEX a organizației județene Suceava, președintele PSD, Liviu Dragnea a evaluat  gradul în care a fost îndeplinit programul de guvernare arătând că s-a reușit creșterea salariilor, a pensiilor, a burselor pentru studenți chiar dacă în același timp s-au luat măsuri de relaxare fiscală cum ar fi reducerea impozitelor, anularea unor taxe și acest fapt se simte deja în buzunarul românilor.

„Cu toate aceste măsuri, în pofida temerilor nejustificate și răuvoitoare a unora Romania a avut cea mai mare creștere economică din Europa și s-a încadrat în deficitul bugetar estimat”, a susținut Dragnea.

El consideră că Partidul Social Democrat pe drept cuvânt se menține la o cotă mare de încredere în rândul alegătorilor așa cum demonstrează sondajele și că anumite disfuncționalități interne ce pot perturba activitatea partidului pot fi depașite prin dialog, încredere și unitate.

În cadrul ședinței, Liviu Dragnea a evidențiat și obiectivele pe care le are PSD, respectiv câștigarea alegerilor europarlamentare și prezidențiale , fapt ce poate fi ușor realizat prin menținerea unității partidului și a îndeplinirii programului de guvernare.

În Comitetul executiv al PSD Suceava au luat cuvântul numeroși primari, președinți ai organizațiilor locale și consilieri județeni care, în unanimitate, și-au exprimat susținerea față de conducerea națională a PSD și față de guvernarea social-democrată făcând apel la unitate, echilibru și intelepciune – elemente esențiale pentru realizarea programului de guvernare promis alegătorilor, precizează sursa citată.

De asemenea a fost apreciat ca având un succes deosebit în dezvoltarea comunitatilor locale Programul Național de Dezvoltare Locală, cei prezenți mulțumindu-le celor care l-au inițiat și coordonat în calitatea de miniștri ai Dezvoltării, respectiv Liviu Dragnea, Sevil Shhaideh,  Paul Stănescu și Adrian Gâdea, se mai arată în comunicat.

 

 

(Sursa: newsbucovina.ro)

Comments   

0 #1 dorin 2018-01-13 20:36
Ce cauta ticalosul asta de infractor in Bucovina si care-i sunt pupincuristii escrocului?
Quote

Add comment


Security code
Refresh

Arhiva Iasi TV Life

« May 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31