Scene macabre în județul Suceava: o femeie a fost ucisă şi aruncată la marginea drumului

 

 

Scene macabre în județul Suceava: o femeie a fost ucisă şi aruncată la marginea drumului

Written by  Dec 06, 2017

O imagine macabră avea să-i marcheze pe cei care au trecut, ieri dimineaţă, pe drumul comunal din satul Giurgeşti al comunei Vultureşti, judetul Suceava. Cadavrul unei femei a fost găsit în drum, în jurul orei 08.30, de un bărbat care a sunat de urgenţă la 112. La faţa locului a ajuns de urgenţă o patrulă de poliţişti ai Secţiei de Poliţie Rurală Preuteşti, care au constatat că este vorba de o femeie de 41 de ani, Florina Dumitriu, care are locuinţa la o distanţă de câţiva metri de locul în care a fost găsită.

Primele cercetări la faţa locului au arătat că femeia moartă era acoperită cu o pătură, având pantalonii traşi în jos, până la nivelul genunchilor. Picioarele îi erau legate în zona genunchilor cu un cearşaf, având mai multe leziuni la cap şi pe corp. Cadavrul Florinei Dumitriu a fost găsit la o distanţă de circa 10 -15 metri de casa în care locuia împreună cu soţul şi cei trei copii mici, cu vârste de până la 7 ani, potrivit Monitorul de Suceava.

 Cei doi soţi obişnuiau să consume alcool şi se certau adesea

Oamenii din zonă le-au povestit poliţiştilor că cei doi soţi, Florina şi Petru Dumitriu, în vârstă de 38 de ani, aveau trei copii împreună şi s-au căsătorit legal în urmă cu trei ani. Femeia mai avea patru copii dintr-o altă căsătorie şi divorţase de primul soţ în urmă cu mai mulţi ani. Sătenii cred că necazurile şi divergenţele din familia lor au apărut din cauza consumului de alcool. Cei doi soţi beau uneori împreună, după care se certau.

De o perioadă de timp cei doi luaseră decizia de a jura să nu mai consume alcool. Poliţiştii au demarat cercetările şi au ajuns la concluzia că principalul suspect de comiterea omorului ar fi chiar soţul femeii, Petru Dumitriu. El le-a povestit anchetatorilor că în timpul nopţii de dinainte se aflase la stână, unde a zăbovit întreaga noapte. Ajuns dimineaţă acasă, bărbatul a povestit că s-a enervat în momentul în care nu şi-a găsit nevasta în locuinţă. Când aceasta s-a întors acasă, între cei doi ar fi început o ceartă, existând suspiciuni că acesta a lovit-o apoi de mai multe ori şi a aruncat-o apoi în stradă. Având în vedere modul în care era dezgolită femeia, e posibil să fi existat şi intenţia bărbatului de a întreţine relaţii sexuale cu aceasta, înainte de a o lovi.

 Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru violenţă în familie raportat la infracţiunea de omor

În cadrul anchetei care a fost demarată de poliţişti, cu concursul unui procuror criminalist, sunt efectuate în continuare cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc moartea femeii, necropsia care va fi efectuată astăzi urmând să stabilească cauza exactă a morţii. Un procuror criminalist şi poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale Suceava fac aceste cercetări în cadrul unui dosar penal deschis la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie raportat la infracţiunea de omor.

Petru Dumitriu a fost reţinut pentru audieri şi urma aseară, cel mai probabil, să fie introdus în arestul poliţiei pentru 24 de ore. Conducerea primăriei din comuna Vultureşti a informat asistentul social din localitate pentru demararea unei anchete sociale la locuinţa familiei, în primă fază cei trei copii cu vârste de până la 7 ani fiind luaţi în îngrijire de bunicii lor din localitate.

 

 

(Sursa: monitorulsv.ro)

Add comment


Security code
Refresh

Arhiva Iasi TV Life

« May 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31