O persoană cu identitate secretă s-a înscris la concursul pentru funcţia de şef al IPJ Suceava

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

O persoană cu identitate secretă s-a înscris la concursul pentru funcţia de şef al IPJ Suceava

Written by  Mar 03, 2015

După ce vineri reprezentanţii Poliţiei Române s-au chinuit jumătate de zi să numere candidaturile pentru funcţia de inspector-şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, ieri, am reuşit să aflăm de la purtătorul de cuvânt, inspectorul Georgian Drăgan, că există un candidat înscris. Unul singur. „Cine este?”, am întrebat  noi.

„Nu vă pot da numele şi prenumele, pentru că sunt date cu caracter personal”, ne răspunde ofiţerul însărcinat la nivel de ditamai inspectorat general de poliţie cu relaţiile cu mass-media. „Adică cum?”, întrebăm noi, din provincie. „Dacă face parte din structuri care nu sunt accesibile dumneavoastră, nu pot să-i dau numele”, vine să ne lămurească, chipurile, inspectorul Drăgan. Adică, traducem noi, dacă e un ofiţer de pe la „Doi şi un sfert”, „Filaj” ori „Acţiuni Speciale”, de exemplu, poate fi „deconspirat” doar după ce câştigă concursul, dacă nu, rămâne doar un candidat necunoscut.

Inspectorul Drăgan nu era totuşi sigur că respectivul candidat face parte din vreo structură specială a Ministerului Administraţiei şi Internelor, spunându-ne că un coleg de-al său, responsabil pe Legea 544/2001, privind liberul acces la informaţiile de interes public, ne va trimite un răspuns scris.

Dacă de vineri până luni au „numărat” candidaturile, sperăm să primim răspunsul scris până la data organizării concursului, programat pentru 10 martie a.c.

sursa: monitorulsv.ro

Add comment


Security code
Refresh

Arhiva Iasi TV Life

« June 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30