Items filtered by date: Saturday, 13 January 2018

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Saturday, 13 January 2018

Un bărbat din Rusia care a fost filmat în timp ce plonjează în gol de la balcon, folosind o parașuta desfăcută, a supraviețuit în mod miraculos.

Published in Life Style

Partidul de opoziție Uniunea Salvați România (USR) consideră că Guvernul Tudose este dezinteresat de românii din diaspora și comunitățile istorice în anul Centenarului Marii Uniri.

Published in Stiri

Un accident teribil a avut loc în noaptea de joi spre vineri între un TIR și un camion, accident care a provocat decesul ambilor șoferi.

Published in Stiri

Sub adăpostul întunericului, tot mai mulți șoferi teribilişti, care abia au căpătat carnetul de conducere, se aventurează pe străzi, chiar dacă „la bord” au și ceva pahare cu alcool.

Published in Stiri

Un bărbat din Iaşi a fost prins beat la volan şi le-a oferit poliţiştilor un circ pe cinste. Când a văzut că oamenii legii sunt pe urma lui, a tras pe dreapta, şi a schimbat locul şoferului cu locul pasagerului. Apoi, a dat nişte explicaţii halucinante.

Published in Stiri

Echipele Servicii Publice SA au dezafectat și ridicat vineri chioșcurile de pompe funebre din zona Baș Ceauș.

Published in Stiri

Ajutorul de şef de post din comuna Gorban, judeţul Iaşi, a fost pus sub acuzare pentru infracţiunea de agresiune sexuală, urmare a unei plângeri depusă de o fată de 16 ani.  Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Răducăneni susţin că asta nu înlătură posibila nevinovăţie a polițistului.

Published in Stiri

Şeful Poliţiei Capitalei şi adjunctul său au demisionat din funcţie, din considerente de onoare profesională, în contextul scandalului declanşat de cazul de pedofilie din poliţie.

Published in Stiri

Un poliţist din Timişoara a fost lovit de o maşină în care se aflau trei traficanţi de droguri care încercau să fugă, în urma unui flagrant. Poliţistul a fost luat pe capotă şi aruncat, fiind lovit grav în zona capului. Cei trei au fost prinşi, audiaţi şi reţinuţi pentru 24 de ore pentru trafic de droguri de risc şi mare risc în formă continuată, scrie News.ro.

Published in Stiri

Şapte persoane din Bistriţa au fost implicate într-un accident rutier petrecut joi, 11 ianuarie, pe DN17, aproape de oraşul Gherla. Un bărbat care locuieşte în apropierea locului unde s-a produs accidentul a ajutat trei bărbaţi să iasă din maşina avariată, după care le-a cerut bani. 

Published in Stiri
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« January 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31