Un barbat a fost retinut dupa ce si-a agresat sotia desi avea ordin de protectie

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Un barbat a fost retinut dupa ce si-a agresat sotia desi avea ordin de protectie

Written by  Sep 03, 2019

Un bărbat în vârstă de 48 ani a fost reţinut de poliţişti cu sprijinul Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Neamţ după ce şi-a bătut soţia şi a încălcat ordinul judecătoresc prin care i se interzicea să se apropie de aceasta.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul şef adjunct Georgiana Moşu, a declarat, marţi, că sesizarea către poliţişti a fost făcută de către femeia agresată, din Grumăzeşti.

”Bărbatul ar fi pătruns în locuinţa soţiei sale unde, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi provocat scandal. Totodată, acesta ar fi lovit-o cu pumnii în zona capului şi ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă, încălcând astfel obligaţiile dispuse prin ordinul de protecţie emis de Judecătoria Tîrgu Neamţ prin care era obligat să păstreze o distanţă de minim 10 metri faţă de aceasta. Întrucât bărbatul a manifestat o atitudine ostilă, la faţa locului a fost solicitat şi sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Neamţ, care au procedat la imobilizarea şi conducerea acestuia la sediul poliţiei”, a declarat agentul şef adjunct Georgiana Moşu.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Neamţ cu propunerea luării unei măsuri preventive, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de nerespectarea hotărârii judecătoreşti, violenţă în familie şi ameninţare. 

 

sursa: radioiasi.ro

Add comment


Security code
Refresh

Arhiva Iasi TV Life

« September 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30