Trupul fetiţei dispărută în râul Moldova a fost găsit la 12 kilometri distanţă de locul dispariţiei

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Trupul fetiţei dispărută în râul Moldova a fost găsit la 12 kilometri distanţă de locul dispariţiei

Written by  Aug 07, 2019

Trupul fetiţei în vârstă de 8 ani care s-ar fi înecat, sâmbătă seara, în râul Moldova, a fost găsit, marţi, de pompierii ISU Neamţ, la circa 12 kilometri de locul dispariţiei, a declarat purtătorul de cuvânt al instituţiei, sublocotenentul Irina Popa.

Potrivit sursei citate, trupul copilei era agăţat de crengile unui copac aflat pe malul drept al râului Siret, pe teritoriul comunei Horia.

”Trupul fetiţei a fost găsit de colegii mei din cadrul ISU Neamţ, aflaţi în misiune de căutare cu barca pe râul Siret”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, sublocotenentul Irina Popa.

Fetiţa s-ar fi înecat sâmbătă seara atunci când a intrat în râul Moldova alături de verişoara sa de 9 ani. Cele două copile erau însoţite de mama fetiţei de 9 ani.

Cele două minore au fost luate de curenţi, dar fata de 9 ani a fost scoasă pe mal de un pescar aflat în zonă, şi a scăpat cu viaţă.

Verişoara ei de 8 ani a dispărut sub ape şi începând de sâmbătă seara a fost căutată cu barca de pompieri.

Începând de duminică, la misiuni au participat şi scafandrii de la Iaşi, iar căutările au fost extinse şi pe râul Siret, pe circa 5 kilometri în aval de confluenţa cu râul Moldova.

Trupul copilei a fost găsit abia marţi la circa 12 kilometri de locul tragediei, şi va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. (Agerpres/ FOTO radioiasi.ro)

Pompieri şi scafandri din cadrul ISU Neamţ se află marţi în a treia zi de căutare a trupului unei fetiţe de 8 ani care s-ar fi înecat, sâmbătă seara, în râul Moldova, a informat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Irina Popa.

Potrivit acesteia, căutările au avut loc atât pe râul Moldova, cât şi pe un tronson de 5 kilometri pe râul Siret, în aval de confluenţa cu râul Moldova.

 

(Sursa: Agerpres)

Geo

Add comment


Security code
Refresh

Arhiva Iasi TV Life

« August 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31