VIDEO. Bătaie generală cu furci şi topoare în stradă la Târgu Neamţ

VIDEO. Bătaie generală cu furci şi topoare în stradă la Târgu Neamţ

Written by  Jul 06, 2018

Zece persoane au fost reţinute în urma unei bătăi cu furci şi topoare între două clanuri de romi la Târgu Neamţ. Singurul poliţist aflat iniţial la faţa locului a încercat să aplaneze conflictul, chiar a tras cinci focuri de avertisment în plan vertical, dar oamenii nu au fost impresionaţi.

Bătaia cu bâte, furci, topoare, răngi, sticle şi pietre a avut loc pe strada Radu Teoharie, în zona Liceului ”Vasile Conta”, din oraşul Târgu Neamţ, în noaptea de joi spre vineri.

Astfel, două clanurile de romi s-au bătut cu tot ce au avut la îndemână, victime colaterale fiind şi locuitorii din acea zonă, care s-au trezit cu autoturismele avariate. Mai mult, persoanele care se aflau în trecere în acele momente au fugit pentru a nu fi prinse în bătaia clanurilor de romi.

Bătaia generală a avut loc în reprize, durând peste 15 minute, iar, în tot acest timp, membrii clanurilor rivale de romi îşi aruncau invective şi înjurau.

La un moment dat, un poliţist sosit la faţa locului a acţionat de unul singur, s-a interpus între clanurile rivale şi a tras chiar şi cinci focuri de avertisment în plan vertical, pentru a calma spiritele, dar "combatanţii", printre care se aflau şi femei, nu au părut a fi foarte impresionaţi.

Ulterior, la faţa locului au ajuns şi "mascaţii", care i-au determinat pe romi să fugă.

Din primele informaţii reiese faptul că întreg conflictul ar fi pornit de la faptul că un băiat a fugit cu o fată din clanul rival. În conflict au fost implicate peste 20 de persoane.

"Au fost reţinute zece persoane în urma conflictului, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, plus încăierare", a declarat agentul Georgiana Moşu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ.

(Sursa: Mediafax)

Geo

Add comment


Security code
Refresh

Arhiva Iasi TV Life

« November 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30