Geo

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Geo

Geo

Un deţinut deosebit de periculos a stat liber, printre oamenii fără apărare mai bine de 30 de ore. A fugit de la o fermă unde lucra în regim deschis.

Gabi Balint a suferit un infarct și a fost supus unei intervenții chirugicale la Institutul pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu din Capitală, transmite sport.ro.

Într-un oraş în care sute de familii nu-şi pot ţine copiii la şcoală, din cauza sărăciei, un preot din Botoşani a deschis în curtea bisericii o grădiniţă socială.

Mii de ieşeni au participat sâmbătă seară la deschiderea stagiunii Operei Naţionale din Iaşi. Evenimentul, devenit tradiţionat, s-a desfăşurat ca în fiecare an pe esplanada teatrului.

Aceasta este a IX-a ediţie a manifestării artistice, ocazie cu care au fost interpretate mai multe fragmente celebre din operele montate de-a lungul stagiunilor pe scena Operei.

Dirijor a fost Alessandro Cedrone, care este coordonatorul muzical al ONRI, iar dirijorul corului - Manuel Giugula.

La finalul evenimentului a avut loc un joc de lumini şi un foc de artificii.

Un nou accident mortal în care a fost implicat un şofer al unui autoturism BMW a avut loc azi-noapte la Iaşi.

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului a descoperit în continuare diferenţe de calitate între produsele comercializate în vestul şi estul Europei.

Ieşenii sunt invitaţi duminică la cea de-a doua ediție a CIVIC BIKE în IAȘI ORAȘUL BICICLETELOR.

Let’s Do It, Romania! revine cu o nouă zi de curățenie! Anul acesta, voluntari din 26 de județe din România vor participa la cea mai mare activitate de ecologizare din lume, alături de alte peste 100 de țări din lume.

Arhiva Iasi TV Life

« September 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30