Items filtered by date: Monday, 18 March 2019

 

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 88

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Monday, 18 March 2019
Monday, 18 March 2019 21:33

A venit vremea verdeţurilor!

Sănătatea din verdeţuri! Pieţele sunt pline ochi de verdeţuri proaspete  numai bune de consumat. Specialiştii  ne recomandă ca în această perioadă să  consumăm pe cât posibil doar aceste  alimente. Salată, urzicile, spanacul sau  ceapă verde sunt o sursă plină de vitamine  pentru organism, mai ales în această  perioadă când ne simţim slăbiţi. Ce dieta  trebuie să adoptăm primăvară şi care sunt  cele mai sănătoase reţete, veţi vedea în  materialul următor.

Published in ȘTIRI VIDEO
Monday, 18 March 2019 21:31

Refugiul de la UPU

Sunt expuşi zi de zi! Personalul medical de la Unitatea de Primire  Urgente a Spitalului "Sf.Spiridon" din Iaşi întâmpină zi de zi situaţii din ce în ce mai  bizare. Chiar dacă menirea acestei secţii este cea de a oferi asistenta medicală de urgenţă persoanelor care se afla în stare  gravă, în ultima vreme, aici se prezintă cazuri sociale pentru a primi o masă sau un loc de  dormit. Uneori, medicii şi asistentele sunt  agresate verbal de aceste persoane pentru  că nu le oferă un loc pe timpul nopţii. 

Published in ȘTIRI VIDEO
Monday, 18 March 2019 21:28

S-a întâmplat pe... 19 Martie

Pe 19 martie 1915 planeta Pluto este fotografiată pentru prima dată dar nu este  recunoscută ca planeta. Tot pe 19  martie, dar în anul 1917, s-a născut Dinu Lipatti considerat a fi cel mai important pianist român. Mai multe despre ce s-a  întâmplat de-a lungul timpului pe 19 martie,  aflăm din rubrica ... S-A ÎNTÂMPLAT PE ...  

Published in ȘTIRI VIDEO
Monday, 18 March 2019 21:11

Din nou în stradă

Au protestat! Din Nou! Vorbim de conducătorii  auto care zi de zi circula pe drumul care  face legătura dintre Iaşi şi localitatea Holboca.  Un drum plin de gropi, un drum care este  aproape impracticabil. Şoferii spun că s-au  săturat ca luna de lună să dea bani pentru a-şi  repara maşinile. Unii dintre ei spun că în  scurt timp răbdarea lor va ajunge la limită şi  vor bloca efectiv drumul. până atunci  însă continua să mărşăluiască, încet, pe  ceea ce ei numesc DRUMUL GROAZEI.

Published in ȘTIRI VIDEO
Monday, 18 March 2019 19:45

Fotbal binecuvântat!

Au renunţat la veşminte pentru a îmbrăca echipamentul de fotbal! Vorbim de naţională de fotbal a României care a participat la Campionatul European de Fotbal în Sala al Preoţilor Catolici. Rezultatul le face cinste. Preoţii români s-au clasat pe locul 6 din 16 echipe participante la competiţie.

Published in ȘTIRI VIDEO
Monday, 18 March 2019 19:42

Poli revine în cărţi

A ieşit din nou soarele în dealul Copoului!  După trei etape de secetă, elevii lui Flavius  Stoican au reuşit să rupă lanţul ghinioanelor  pe terenul celor de la Dunărea Călăraşi. Politehnica s-a impus cu scorul de 2-1 în faţa  elevilor lui Dan Alexa şi a urcat pe poziţia a 2-a  în clasamentul playout-ului Ligii I, acumulând  cu această victorie un total de 20 de puncte.  După două zile libere alb-albastrii vor reveni  marţi pe terenul de antrenament pentru a  pregăti următorul meci, care va avea loc în  dealul Copoului, pe 31 martie, de la ora 17.30.

Published in ȘTIRI VIDEO
Monday, 18 March 2019 19:40

Continuă să fie... doar "bolnav"!

S-a admis solicitarea Politehnicii Iaşi!  Săptămână a început în forţă pentru conducerea grupării ieşene, care s-a prezentat în instanţă în procesul pe care  directorul general l-a intentat în vederea  repunerii în funcţie. Chiar dacă a fost sigur  că decizia îi va fi favorabilă şi că  începând din această săptămână se va reinstală în scaunul de şef, concluzia a fost  alta. 

Published in ȘTIRI VIDEO
Monday, 18 March 2019 19:38

O nuntă de cinci stele!

Pleiada Boutique Hotel a organizat pentru tinerii îndrăgostiți ce urmează să îşi unească destinele în acest an o demonstrație de cum poate fi organizată o nuntă de cinci stele. Mirii au fost întâmpinaţi de un cvartet de muzică clasică, iar pe parcursul serii s-au delectat cu bucate şi băuturi rafinate, dulciuri delicate, o prezentare  de rochii de mireasă şi costume de miri. Tinerii au plecat acasă şi cu primul cadou de nuntă - un jurnal de nuntă pentru o bună organizare a celei mai importante seri din viaţa lor. 

Published in ȘTIRI VIDEO
Monday, 18 March 2019 19:37

Faci sau taci!

FACI SAU TACI! O comedie savuroasă  care a adus în sala de spectacole sute de  iubitori de film românesc. Alături de  spectatori a fost şi echipa FACI SAU  TACI! care oferă garanţia unui film  românesc de cea mai bună calitate.

Published in ȘTIRI VIDEO
Monday, 18 March 2019 19:35

Atenţie, aterizăm!

Un nou succes marca Ateneul din Iaşi! Piesa "Atenţie, aterizăm!" a atras ca un magnet sute de iubitori de teatru. Sala Mare de spectacole s-a dovedit neîncăpătoare pentru numărul mare de persoane care şi-ar fi dorit să vadă piesa. În ajutorul lor a venit, şi de această dată, Iaşi TV Life care a transmis în direct piesa "Atenţie, aterizăm!"

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 3

Arhiva Iasi TV Life

« March 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31